Wat is een satelliet FTA-bestand?


Wat is een satelliet FTA-bestand?

De afkorting FTA staat voor free-to-air. Een FTA ontvanger vertaalt de inhoud in een FTA-bestand naar free-to-air satelliet televisie-uitzendingen weer te geven. Een FTA-bestand is het equivalent van een televisiezender. Het internet is een rijke bron van FTA-bestand plaatsen, van waaruit u kunt diverse FTA-bestanden te downloaden.

Satellietsignalen


FTA programmering wordt uitgezonden in een niet-versleutelde vorm, en kan door een schotelantenne en een FTA ontvanger worden gedownload. De FTA bestanden op die ontvanger overeenkomen met specifieke programmering; wanneer je FTA bestanden toevoegen aan een ontvanger, voegt u kanalen. FTA-ontvangers zullen alleen FTA programmering weer te geven en kan niet worden gebruikt om gecodeerde satelliet-programmering van aanbieders zoals DirecTV en Dish Network te verkrijgen.

Omroep


FTA bestanden worden veelal internationale omroep, zoals Telepace (Italiƫ), Deutsche Welle TV (Duitsland), ETTV Global (Taiwan) en Sentanta Sport (Ierland) tonen. Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst bestanden beschikbaar zijn voor de programmering, zoals NASA Education Services, Classic Arts Showcase en Democracy Now.

FTA File Sharing


Omdat de programmering voorzien van FTA-bestanden is gratis, hoeft zulke bestanden geen abonnement nodig. FTA-bestanden zijn direct beschikbaar op Internet-file sharing sites, zoals die in de sectie Resource vermeld.


gerelateerde artikelen