Verschillende BlackBerry's


Verschillende BlackBerry's

BlackBerry is een merk van Research In Motion Limited, een bedrijf dat BlackBerry-smartphones, BlackBerry draadloze platforms en andere soft- en hardware produceert voor de communicatie. Het bedrijf is gevestigd in Waterloo, Ontario, Canada, en heeft kantoren wereldwijd. Hoewel het bedrijf werd opgericht 1984, werd de eerste BlackBerry mobiele telefoon niet gemaakt tot 1999. De BlackBerry-smartphones zijn vooral populair in het zakelijke gebruik, waardoor direct toegang tot e-mail, het gemak van de kalender synchronisatie en het gebruik van messenger services.

BlackBerry Storm


BlackBerry Storm smartphones zijn de BlackBerry Storm en de BlackBerry Storm 2 modellen. Bekend als smartphones met grote hoge-resolutie schermen en touch-screen technologie, ze hebben elk camera plus video-opname mogelijkheden. De modellen zijn bijna identiek in grootte, maar de Storm 2 smartphone heeft 258MB geheugen, vergeleken met 128 MB geheugen van Storm. BlackBerry Storm 2 is ook uitgerust met Wi-Fi. Beide modellen zijn ook voorzien van beveiligingsvoorzieningen, zoals een wachtwoord zijn beveiligd scherm sloten en automatische slaapstand na een periode van inactiviteit.

BlackBerry Pearl


De BlackBerry Pearl-model stelt gebruikers in staat om gemakkelijk te netwerken met haar onmiddellijke BlackBerry messenger systeem met read-bericht meldingen. De Pearl heeft ook de mogelijkheid om zo veel als 10 e-mailadressen toe te voegen. De telefoon beschikt over een mediaspeler met een 2GB mediakaart, en een extra 32 GB kan worden toegevoegd. De smartphone heeft de mogelijkheid van het afspelen van muziek voor continue 30 uur. Accessoires zijn een stereo headset. U kunt ook kiezen uit verschillende skins voor de telefoon, een gemakkelijke manier om het uiterlijk en de kleur van uw smartphone wijzigen.

BlackBerry Torch


De BlackBerry Torch heeft zowel een touchscreen, maar ook een toetsenbord en een ingebouwde luidspreker. Het model wordt ook geleverd met BlackBerry Maps en een GPS-functie voor eenvoudige navigatie. De camera is voorzien van een 2x digitale zoom, en het heeft veel-foto's te maken modi. Veel apps kunnen worden toegevoegd aan de smartphone, inclusief nieuws feeds, gezondheid en voeding gidsen of zelfs verschillende business tools. De verbeterde browser op deze smartphone helpt gebruikers browsen en flick tussen de vele websites.

BlackBerry Curve


De BlackBerry Curve lijn omvat vier modellen: BlackBerry Curve 3G, 8900, 8500 Series en 8501i. Het design van de smartphone is dun en licht van gewicht, en het is verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder roze en paars. Curve 3G heeft een touch-sensitive toetsenbord en alle gelanceerd apps verbonden blijven, ongeacht of u gebruik maakt van hen of niet. De 8500-serie heeft een snelle 3G-internetverbinding en is voorzien van Wi-Fi en draadloze modem. Het display van de telefoon is licht gevoelig, en de telefoon heeft ongeveer 4,5 uur gesprekstijd. De 8900-smartphone kunt u e-mailbijlagen rechtstreeks naar uw telefoon te downloaden, en de boodschapper functie heeft geen grenzen aan de karakters gebruikt per bericht. De telefoon kunt u ook media streamen bijna overal en bouwen verschillende afspeellijsten in vele bestandsformaten. De 8501i model heeft een push-to-talk-functie (je laat gaan wanneer je luistert), en je kunt het opzetten van groepsgesprekken. Navigatie is eenvoudig met ofwel een trackball aan de bovenkant van het toetsenbord of de verlichte toetsenbord. Display van de telefoon is groot en zeer helder. Een organisator, rekenmachine en agenda behoren tot de zakelijke functies.


gerelateerde artikelen