S10 Fan Instructies voor vervanging


S10 Fan Instructies voor vervanging

De motor van de Chevrolet S10 kan oververhit raken als de ventilator niet goed werkt. De ventilator is een deel van de radiator. Samen met de ventilator, verschillende delen van de radiator samen om oververhitting van de motor te voorkomen. Het handhaven van de radiator en andere delen van de motor zal helpen bij het voorkomen van problemen. Om diverse redenen kan de ventilator defect raken, het niet meer goed werken. Vervanging van de ventilator nodig zijn.

Instructies


Verwijdering


1
Verwijder de negatieve accukabel van de accu met een moersleutel.

2
Schroef de bovenste ventilator schild.

3
Tegen de klok in manier, verwijder de koppeling ventilator met een ventilator koppeling moersleutel. Verwijder de ventilator koppeling assemblage.

4
Verwijder de bevestigingsbouten dat de ventilatorbladen te beveiligen. Verwijder de ventilatorschoepstelsel van de ventilator koppeling.

Vervanging


5
Bevestig de nieuwe samenstelling van ventilatorbladen om de ventilator koppeling bevestigen bevestigingsbouten. Draai de bouten tot 24 voet-pond.

6
Bevestig de ventilatorkoppeling montage, met behulp van de ventilator koppeling sleutel om de ventilatorkoppeling draai tot 40 voet-pond.

7
Bevestig de bovenste ventilator schild.

8
Sluit de negatieve accukabel.


gerelateerde artikelen