Problemen oplossen Tail Lights in een 1993 Maxima


Problemen met de achterlichten op uw 1993 Nissan Maxima omvat het controleren van de elektrische aansluitingen, het vervangen van de lampen en het vervangen van kapotte zekeringen. Als uw achterlichten zijn functioneert om welke reden dan ook, moet je ze meteen op te lossen, omdat de achterlichten op uw Maxima zijn een belangrijk onderdeel van de algehele veiligheid voor uw voertuig. Gelukkig, het oplossen van problemen proces is vrij eenvoudig, waarbij ongeveer 20 minuten uit te voeren.

Instructies


1
Parkeer de Maxima en zet de motor af. Open de kofferbak.

2
Verwijder de mat uit de stam. U vindt twee schroeven aan de binnenkant van de kofferbak (achter de achterlichten). Gebruik een schroevendraaier om ze te verwijderen.

3
Trek het achterlicht montage uit het voertuig. Lichtjes ruk aan de elektrische connector aan de achterzijde van de assemblage. Als het los zit, steek hem in.

4
Draai de gewenste achterlicht socket om het uit de assemblage te verwijderen. Trek de lamp uit het stopcontact en gebruik een schone doek om een ​​vervangend 3057-type lamp te installeren. Draai de aansluiting met de klok mee om deze vast en plaats de module weer in het voertuig. Plaats de twee schroeven en plaats het tapijt terug in de kofferbak. Sluit de stam.

5
Open de motorkap. Zoek de zekeringkast aan de zijkant van het voertuig van de bestuurder. Verwijder het deksel en zoek het achterlicht zekering, het label "TAIL LMP." Als de metalen staaf binnenkant van de zekering is niet langer in een massief stuk, moet u om het te vervangen. Verwijder de zekering met de hand en het installeren van een vervangende 15A zekering. Sluit de zekeringkast en sluit de motorkap.


gerelateerde artikelen