Magellan Maestro Gebruiksaanwijzing


Magellan Maestro Gebruiksaanwijzing

Magellan Maestro serie GPS-toestellen zorgen voor een krachtige, betrouwbare GPS-navigatie voor zowel beginnende GPS-gebruikers en degenen die al bekend zijn met de ins en outs van de GPS-navigatie. Leren om een ​​Magellan Maestro GPS-apparaat te gebruiken is eenvoudig, zodat u meer tijd om eruit te komen en ontdek de open weg.

Satellieten


Om voor de Magellan Maestro goed te laten werken, moet hij eerst de nodige satellietsignalen ontvangen. Neem uw Magellan Maestro GPS-ontvanger buiten, uit de buurt van hoge gebouwen, bergen en zwaar gebladerte, zodat de ontvanger een onbelemmerd zicht op de hemel. Wacht even voor de ontvanger om de juiste satellietsignalen te ontvangen. Wanneer de ontvanger de satellietsignalen ontvangt, wordt de ontvanger automatisch de noodzakelijke signalen bij het opstarten verkrijgen.

Een adres zoeken


Om uw Magellan Maestro gebruiken om te navigeren naar een bepaald adres, beginnen met het selecteren van de "Go To" optie in het hoofdmenu. Raak "Adres" en voer vervolgens de stad, straatnaam en het huisnummer van uw bestemming adres. Het scherm met informatie over het adres verschijnt, toont u de afstand tot uw bestemming en de geschatte tijd van aankomst. Tik op de "Go" knop om te beginnen met navigeren naar uw bestemming adres.

Het vinden van een Point of Interest


Om een ​​punt van belang te vinden, zoals een restaurant, tankstation of andere zaken, selecteer 'Ga naar' uit de Magellan Maestro hoofdmenu. Kies "Point of Interest", gevolgd door "Zoeken op categorie." Blader door de lijst van de punt van de categorieën rente tot de gewenste categorie gemarkeerd is, raak de categorie te selecteren. Gebruik het toetsenbord op het scherm om de eerste paar letters van de bezienswaardigheid bestemming in te voeren. Wanneer de lijst van mogelijke bezienswaardigheid wedstrijden wordt weergegeven, raakt u de juiste bestemming, gevolgd door "Go" om te beginnen met het navigeren van de route.

Instellen van uw huisadres


De Magellan Maestro bevat een functie waarmee u kunt navigeren naar uw huisadres vanaf elke locatie met een druk op de knop. Naar uw huisadres te stellen, tikt u op het pictogram "One Touch" in de rechter bovenhoek van het scherm. Raak de knop "Home", gevolgd door "Ja." Voer uw thuisadres in met het toetsenbord op het scherm. Wanneer het huisadres zijn opgeslagen, zal de One Touch-menu weer te geven. Om te navigeren naar uw huisadres vanaf elke locatie, raakt u het pictogram "One Touch" in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer de "Home" optie om te beginnen met het navigeren naar uw huisadres.

Een Multi-Destination route maken


U kunt een multi-bestemming route te creëren met behulp van uw Magellan Maestro GPS-apparaat. Begin met het selecteren van de "Go To" optie in het hoofdmenu. Kies één van de volgende: "Adres", "Point of Interest" of "Vorige" en selecteer uw bestemming. Selecteer "Bestemming toevoegen" en kies "Vervang Destination," "Ga er nu" of "Toevoegen aan Reis." Wanneer u klaar bent, sla uw multi-bestemming route door het symbool "Check Mark" te tikken.


gerelateerde artikelen