Kan Rear Projection TV's Oorzaak spanning daalt in Huizen?

Kan Rear Projection TV's Oorzaak spanning daalt in Huizen?

In overeenstemming met de wet van Ohm, een stopcontact is een circuit; en een rear projection tv aangesloten op een stopcontact wordt een lichte spanningsval veroorzaken. De TV produceert weerstand in een schakeling en de weerstand vermindert de elektrische stroom. Ook al is een rear projection tv maar liefst 200 watt aan vermogen / dag kan gebruiken, moet de spanningsval blijven binnen een 3 procent van de huishoudelijke huidige assortiment. Als de spanning daalt meer dan 3 procent van de totale voeding of 5 procent van de totale stroom die naar de meest afgelegen stopcontact, moet een huiseigenaar betrokken zijn. Terwijl de verspilling van elektriciteit is een duidelijke zorg, veiligheid en brandgevaar zijn ernstiger. Verkeerde kabel gauge, slechte splicing / aansluitingen, korte broek of problemen met de bedrading in een huishoudelijke elektrische installatie zal de spanning druppels veroorzaken.

Rear Projection TV's


Rear projection televisies, volgens CNET, verbruiken maar liefst 200 watt vermogen per dag (op basis van een schatting van 5,2 uur gebruik / dag) Gebruikend een wijziging van de wet van Ohm, Vermogen (P) = Volt (V) x Huidige (I), kan een rear projection tv gebruiken zo veel als 1,67 ampère elektriciteit. Volgens Tom Baker van het Wetboek van Hoek, zijn de meeste elektrische apparaten ontworpen met een "benutting spanning," en opereren onder de huishoudelijke spanning drempel om te compenseren voor elke spanning druppels.

Het invullen van Appliances


Hoewel een rear projection tv zou kunnen gebruiken minder dan 2 ampère, als de uitlaat wordt gedeeld door andere apparaten of als er meerdere verkooppunten zijn het delen van dezelfde 15 amp circuit, zal een spanningsval optreden. Bijvoorbeeld, kan een rechtopstaande stofzuiger 12 ampère stroom gebruiken. Als het deelt dezelfde circuit met een rear projection tv, kan het spanningsverlies 5 procent hoger zijn dan op basis van de gecombineerde weerstand van de TV en de stofzuiger.

Wire Gauge


Een rear projection tv moet een kabel die meet 12 tot 16 AWG (American Wire Gauge) gebruiken. Gauge verwijst naar de dikte; hoe lager het getal, hoe dikker de draad en hoe beter de elektrische transmissie. Toegenomen spoorbreedte vermindert de weerstand, een oorzaak van warmte. Een hogere-gauge kabel kan spanningsverlies te verhogen; verhoogde weerstand en warmte kan de kabelisolatie smelten en brandgevaar veroorzaken. Bovendien kabellengte draagt ​​bij spanningsval. Een kortere kabel, één dicht bij de uitlaat, zorgt voor een betere elektrische transmissie en minder spanningsverlies.

Huishouden Wiring


Terwijl de problemen met de bedrading in het nutsbedrijf de toevoerleiding naar uw huis spanningsverlies kan veroorzaken, het is meer waarschijnlijk uw huis dat het probleem met de bedrading heeft. Slechte lassen overal in het huishouden circuits, losse verbindingen of gecorrodeerde verbindingen door alle oorzaken spanning druppels. Als een rear projection tv is aangesloten op een correct geaard stopcontact kan een spanningsverlies het gevolg zijn.

Aluminium bedrading


Woningen gebouwd voor 1980 had aluminium bedrading. Als bouwmateriaal, het was goedkoper dan koper. Helaas, slijtage en tijd bewijzen dat aluminium groeit broos. Aluminium bedrading binnen de muren is meestal veilig, maar aluminium verbindingen leiden tot spanning daalt en is van brandgevaar. Om overmatige spanning druppels op een stopcontact gebruikt voor een rear projection televisie te voorkomen, het huren van een elektricien om het aluminium verbindingen met koperterminals meeliften.

gerelateerde artikelen