iPod nano 3e generatie Specs


iPod nano 3e generatie Specs

Apple haar eerste zakformaat iPod Nano in 2005. Het bedrijf produceerde de derde generatie van dit product in 2007. Dit draagbare apparaat kunnen gebruikers op te slaan en te luisteren naar digitale muziek en video bestanden via een hoofdtelefoon. Gebruikers kunnen ook luisteren wanneer verbonden met een ander uitvoerapparaat, zoals een autoradio. Een set van drukknoppen enabled gebruikers om door een menu te scrollen om toegang tot hun opgeslagen inhoud, waarin ook foto's en downloadbare games.

Hoedanigheid


Derde generatie Apple's van de iPod Nano gebruikt USB flash-geheugen om bestanden op te slaan. Het bedrijf bracht twee opslag size versies van dit apparaat, een 4 gigabyte (GB) of 8 GB model. Een 4 GB model gehouden tot 1.000 nummers in formaten zoals WAV, MP3, AAC en anderen en tot vier uur video. Een 8 GB iPod Nano opgeslagen tot 2.000 nummers en tot 8 uur video. Afspeelbare videoformaten opgenomen MOV bestanden, H.264 en MPEG-4; de derde generatie Nano afgespeeld deze twee formaten in bepaalde configuraties. Bijvoorbeeld, de Nano weergegeven MPEG-4 video-bestanden die niet groter zijn dan 30 frames per seconde of een weergave van 2,5 megabyte per seconde. Derde generatie Nanos opgeslagen foto's in meerdere formaten die JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD en PNG inbegrepen.

Afmeting


Een derde generatie iPod Nano overspande een breedte van 2,06 inch en had een hoogte van 2,75 inch. Dit apparaat heeft een diepte van 0,26 centimeter en het gewicht 1,74 gram. Apple bracht de 4 GB versie in zilver; gebruikers gekozen voor de GB-modellen 8 in kleuren, waaronder zilver, zwart, rood, lichtblauw, roze of turquoise. De keerzijde van een derde generatie Nano altijd bestond uit verchroomd roestvrij staal.

Tonen


Apple bouwde een 2-inch diagonaal kleuren display in de voorkant van elke derde generatie iPod Nano. Deze liquid crystal display had een resolutie van 320 x 240 pixels bij 204 pixels per inch. Zijn blauw-witte LED-achtergrondverlichting verlicht wanneer een gebruiker het menu dat toegankelijk is. Deze functie is ingeschakeld tijdens weinig licht of 's nachts voorwaarden gebruik. Bij aansluiting op een extern weergaveapparaat, zoals een televisie, de derde generatie Nano afgespeeld video op een 640-by-480-pixel resolutie.

Batterij


Apple installeerde een oplaadbare lithium-ion batterij in de derde generatie iPod Nano. Het bedrijf heeft aangegeven dat deze batterij verstrekt een vergoeding voor maximaal 24 uur van de totale afspelen van muziek of video bekijken voor maximaal vijf uur. "PC Magazine" beoordeeld dit apparaat en rapporteerde een video afspelen duur van slechts 3,38 uur. De batterij opgeladen automatisch wanneer gebruikers stopte het in een computer via de meegeleverde USB-kabel of wanneer aangesloten op een stopcontact of andere stroombron, zoals een auto aansteker via een niet-meegeleverde adapter. Accu's Een Nano opgeladen tot 80-procent van de capaciteit in 1,5 uur of bereikt volledige lading in drie uur.


gerelateerde artikelen