iPod nano 3e generatie Aanwijzingen voor iTunes


De 3e generatie Apple iPod Nano is vervaardigd met ofwel een 4 of 8 gigabyte capaciteit, waardoor het de mogelijkheid om tot 1.000 of 2.000 songs respectievelijk houden, geeft. De 3e generatie iPod Nano was de eerste die een full colour 2-inch scherm dat video-play mogelijkheden ondersteunde functie. Net als alle van Apple's mediaspeler apparaten, wordt deze draagbare mediaspeler gemaakt met de mogelijkheid om gegevens te synchroniseren met de iTunes applicatie. De basisinstructies voor het gebruik van de 3e generatie iPod Nano met de iTunes-software zijn vrij eenvoudig.

Instructies


Aansluiten iTunes


•  Dubbelklik op het iTunes-pictogram op uw computer om de toepassing te starten.

•  Sluit de usb-kabel in de "Sync" poort aan de onderkant van de iPod Nano, en steek het andere uiteinde van de kabel aan op een beschikbare USB-poort op uw computer. De iTunes applicatie detecteert automatisch de iPod Nano is aangesloten op de computer en een apparaat bedrijf zal verschijnen in het menu toepassing linkerkant.

•  Klik op het symbool van de iPod Nano in de linker-zijde Vermelding aan de instelling van het apparaat te openen in het hoofdvenster van het programma iTunes.

Het synchroniseren van muziek


•  Klik op de "Music" bedrijf, net onder de "Library" in de linker menu van de applicatie. Dit opent de muziekbibliotheek in het hoofdvenster van de toepassing.

•  Klik en houd de gewenste muziek selectie uit de bibliotheek lijsten, en sleep de selectie over het symbool van de iPod Nano in het menu aan de linkerzijde. Zodra je met de cursor de selectie over het pictogram, dan zie je de Nano icoon geworden gemarkeerd. Laat de muisknop. Dit zal de selectie in te stellen klaar om te synchroniseren op de iPod Nano te zijn.

•  Klik op de iPod Nano in het menu aan de zijkant; klik vervolgens op de "Sync" knop in het hoofdvenster om de synchronisatie te starten. De iTunes-toepassing wordt automatisch synchroniseren van de muziek selectie naar uw iPod.


gerelateerde artikelen