Instructies voor het installeren van een nieuwe Jeep Soft Top


Instructies voor het installeren van een nieuwe Jeep Soft Top

Kap jeeps kunnen worden aangedreven zonder dak, vergelijkbaar met een cabriolet. De kap is aan slijtage en moet worden vervangen. Soft tops zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en getint glas opties. Het installeren van een geheel nieuwe soft top van uw jeep, inclusief metalen frame, stoffen bekleding en ramen is een eenvoudige taak die u zal toestaan ​​om uw voertuig te personaliseren voor uw eigen voorkeuren en behoeften.

Instructies


1
Verwijder de oude softtop en alle hardware van uw jeep.

2
Installeer het metalen frame van de nieuwe soft top door het blokkeren van het op zijn plaats. Geen gereedschap nodig, het metalen frame wordt automatisch vastklikken wanneer de stekker in de juiste positie op de voorruit en de achterkant loper. Zorg ervoor dat het metalen frame stevig is vergrendeld voordat u verder gaat.

3
Stel uw nieuwe ramen opzij. Trek de nieuwe soft top over het metalen frame.

4
Bevestig de plastic voorruit runner op zijn plaats door te schuiven het voorschot bar in de softtop van stof.

5
Voer de jeep. Snap de nieuwe softtop met het metalen frame om het vast te zetten alleen in het midden en achter secties. Niet rip de softtop of dwingen te breken gesloten. Je kan hebben om aanpassingen te maken aan de positie van de soft top over het metalen frame aan een goede pasvorm.

6
Bevestig de zijkant en achterkant pallen aan de zij- en achterruiten op dezelfde manier waarop u verzekerd van de voorruit, door te schuiven het voorschot bar in het weefsel van uw nieuwe soft top. Er zijn twee ritsen in de zijruiten aan de ramen in plaats en drie veilig in de achterruit. Zip deze ritsen gesloten.

7
Bevestig de ramen aan de zijdeuren door het veiligstellen van de drie metalen pinnen aan de grommets en snapping hen gesloten. De breuken zijn gelegen aan de zijde van de deur dichtst bij de voorkant van de jeep aan de buitenkant. Schuif voorschot bar in loper raam te beveiligen.

8
Bevestig de nieuwe soft top aan het metalen frame met de drukkers zich over de bestuurder en passagier zijdeuren.

9
Controleer alle snaps en ritsen om ervoor te zorgen dat ze goed passen.


gerelateerde artikelen