Instructies voor de Scientific Atlanta Explorer 8300HD


Instructies voor de Scientific Atlanta Explorer 8300HD

De Scientific Atlanta 8300HD is een set-top-ontvanger doos en digitale video recorder (DVR) die door kabeltelevisie providers waaronder Time Warner en handvest kabel. Functies met de 8300HD omvatten de mogelijkheid om te verwerken en weergeven van high-definition (HD) kanalen en om maximaal 20 uur aan HD-programmering of maximaal 50 uur in standaard definitie (SD). Andere opties zijn het pauzeren en terugspoelen van live TV, beeld-in-beeld (PIP) en het opnemen van twee kanalen tegelijk tijdens het bekijken van een ander eerder opgenomen tonen. Het is ook ontworpen om het gemakkelijk voor de gebruiker om toegang te krijgen en te beheren zijn verschillende functies.

Instructies


•  Sluit de 8300HD aan op uw televisie met behulp van het type kabels ondersteund door uw TV. HD-video weer te geven, gebruikt u een HDMI (dunne, rechthoekige connector) of Component Video-kabels (vijf aansluitingen met kleurcodering: rood, blauw en groen voor video, rood en wit voor audio). Anders zal een coaxiale kabel of composiet RCA kabels ook werken, dat wel weer met die van de HD-kanalen zal geen HD-resolutie. Sluit de kabel (s) van de uitgang aan de achterzijde van de ontvanger aan op de overeenkomstige ingang op de tv.

•  Schakel de TV in en zet deze op de ingang van de receiver is aangesloten (dwz HDMI1 of tv). Met de 8300HD is uitgeschakeld maar wel aangesloten, drukt u op "Guide" en "Info" op de voorzijde van het apparaat tegelijkertijd om de installatiewizard te starten wanneer u het voor de eerste keer. De Wizard HDTV Setup verschijnt op het scherm; druk op de "" A "knop geel op de afstandsbediening meegeleverd met de 8300HD om setup te beginnen. Gebruik de "A" en de blauwe "B" knop om de verschillende opties instellen, waaronder eenvoudige of geavanceerde instellingen en brede of standaard beeldformaat "Power" te selecteren en druk op om te beginnen met tv kijken.

•  Gebruik het numerieke toetsenblok op de afstandsbediening om een ​​kanaal te bekijken, of druk op de "Guide" selecteren om de gids op het scherm te brengen. Druk op de pijl omhoog of omlaag toets om door de kanalen van de gids een scrollen door één, of druk op "Pagina +" of "Page-" om door te bladeren in groepen van vijf. Druk op "SEL" om de zender weer gemarkeerd op de gids.

•  Druk op "Instellingen" op de afstandsbediening om het menu Instellingen en gebruik de pijltoetsen om door de categorieën en individuele instellingen te bladeren. Optionele accessoires zijn beeldgrootte / beeldverhouding, ondertiteling, audio / SAP, taal op het scherm, ouderlijk toezicht en favoriete kanalen. Druk op "SEL" om een ​​optie te selecteren, gebruikt u de pijltoetsen om een ​​instelling en druk op "SEL" kiezen om de instelling op te slaan. Druk op "Exit" om het menu op het scherm te verlaten.

•  Druk op "Record" om te beginnen met het opnemen van het programma dat u momenteel bekijkt, of navigeren door de on-screen kanaal gids voor een toekomstig programma op elk beschikbaar kanaal en druk op "SEL" markeren op de DVR record dat programma. Blader door de opname-opties die pop-up om de opname-instellingen kiezen, die enkele of serie-opname, alle afleveringen of nieuwe pas en het starten / vroeg of laat eindigt bevatten. Het programma zal dan worden getoond zoals ingesteld om op te nemen in de gids; Druk nogmaals op "SEL" te wijzigen of een opname te annuleren.

•  Druk op "Lijst" om de lijst met uw opgenomen programma's te openen. Gebruik de pijl omhoog of omlaag om een ​​programma te markeren, en druk op "SEL" om de opties voor het afspelen, waarin ook 'Afspelen vanaf begin "of" Restart "als u al eerder geheel of een deel van het programma hebt bekeken openen. Gebruik de juiste toetsen op de afstandsbediening om te pauzeren, stoppen, terugspoelen of vooruitspoelen het afspelen op de "Rewind" of "Fast-Forward" toetsen meerdere keren te scannen op hogere snelheden. Na het stoppen van de weergave, gebruikt u de pijltoetsen om een ​​optie zoals "Stop and Save", "Stop and Delete" of "Restart te kiezen."

Hints


  • On-screen gidsen, menu's en instellingen en de knoppen gebruikt om ze te openen kan variëren, afhankelijk van de software die wordt gebruikt door uw specifieke kabel provider.
  • Neem contact op met de klantenservice voor uw kabelprovider voor meer gedetailleerde informatie over de functies en opties die beschikbaar zijn met de 8300HD en uw kabel-tv-abonnement.

gerelateerde artikelen