Hoe te Voertuigen converteren zuiniger te zijn


Ongeacht wat de prijs van gas is, kan iedereen profiteren door te leren hoe om te zetten voertuigen zuiniger te zijn. Er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om te besparen aan de pomp; evenals meer tijdrovend en duurdere projecten die vruchten zullen afwerpen op de lange termijn. Alsof er niets uw portemonnee terug als magie zal vullen, zijn er stappen die u kunt nemen om te tanken op benzine minder.

Instructies


1
Voer regelmatig onderhoud aan uw auto. Dit lijkt misschien een no-brainer, maar het is het vermelden waard, want het is makkelijk om dingen uit te stellen als je een hectische levensstijl. Simpele dingen zoals tune ups en verversen van olie op uw auto of vrachtwagen zal de motor draait in tip-top conditie te houden. Een meer soepel lopende motor betekent dat het gebruikt minder gas. Hoe moeilijker het is om te werken aan uw auto vrachtwagen, hoe meer benzine het zal gaan door lopen.

2
Koop een hogere kwaliteit van de lucht en brandstof filters. Bij het uitvoeren van regulier onderhoud, investeren in een betere brandstof en / of luchtfilter voor uw auto of vrachtwagen. Zelfs het kleinste verschil voegt tot op het einde wanneer het uitzoeken hoe voertuigen zetten zuiniger te zijn.

3
Schakelen naar een koude lucht inlaatsysteem. Standaard inlaatgeluiddempinrichtingen trekken lucht vanaf de voorzijde van de radiator in de motor wanneer het warm is. Een koude luchtinlaatsysteem trekt lucht van buiten de motor, waar het koeler. Omdat koude lucht is dichter, je minder gas nodig hebt om de juiste gas lucht verhouding die nodig is om te houden van uw motor soepel loopt creëren. Een extra bonus is dat het geeft je ook meer vermogen.

4
Voeg een aantal aangepaste uitlaat. Hetzelfde principe als de koude lucht inlaatsysteem is hier van toepassing. Hoe efficiënter de uitlaat presteert, hoe beter. Het krachtige geluid is een extra bonus. Nu heb je een geldige reden om die chromen pijpen je altijd al wilde installeren.

5
Diagnosticeren en oplossen van problemen direct bij het leren hoe om voertuigen te zetten zuiniger te zijn. Als uw check engine lampje gaat branden of je voertuig begint achtervolgen wanneer u opstijgen, kan het tijd om uw O2 sensor (s) te vervangen. Deze zijn wat uiteindelijk bepaalt uw gas lucht verhouding, het zijn een soort van het alarm voor uw auto of vrachtauto's computer. Als ze slecht zijn, kon het spugen en het sputteren het resultaat van uw O2 sensor waardoor uw motor meer benzine duwen, waardoor het draaien rijk. Kleine reparaties zoals dit kan veel besparen aan de pomp op de lange termijn.

6
Installeer en gebruik cruise control. Als u nog niet hebt gekregen, kan een cruise control systeem in uw auto of vrachtwagen een rol in hoe je voertuigen zetten zuiniger te spelen. Menselijke fout kan veel van werken van het gas pedaal veroorzaken tijdens het rijden. Laten de auto doe het voor u betekent minder spurts van benzine. Dit is vooral handig als je een langere pendelen dagelijks of neem weg reizen voor zaken of plezier. Niet tot minder been en voet vermoeidheid te vermelden wanneer u naar uw bestemming.

7
Gebruik uw airconditioning minder. Eenvoudige dingen echt een verschil maken en dit geldt met name als het gaat over de airconditioner die in uw auto of vrachtwagen. In tegenstelling tot de andere elektronica in uw dashboard of de kachel die daadwerkelijk kan trekken sommige van de warme lucht af van uw motor, de airco unit zorgt ervoor dat je motor om harder te werken. Deze beurt maakt gebruik meer benzine. Dus naar beneden rollen uw ramen de volgende keer dat je op de weg en genieten van wat frisse lucht terwijl ze weten dat u het beheersen van hoe voertuigen zetten zuiniger te zijn.

Hints


  • Zoals eerder vermeld, zullen deze stappen niet het verbeteren van uw brandstofverbruik met sprongen individueel; maar bij het gebruik van een paar van hen samen, bent u zeker om een ​​verschil te merken aan de pomp en in uw portemonnee.
  • Als uw check engine lampje gaat branden, hebben altijd de codes gelezen door een gecertificeerde monteur voordat u begint met het gooien van onderdelen bij het voertuig. Sommige delen zijn duur, en sommige voertuigen meerdere zuurstofsensor.

gerelateerde artikelen