Hoe te verwijderen muziek van mijn iPod Mini

De iPod mini is een klein apparaat dat wordt gebruikt om een ​​beperkt aantal nummers te houden. De iPod mini heeft een veel kleinere hoeveelheid nummers dan de grotere iPods. Wanneer u hebt auto-beheren in iTunes, merk je "Song Transfer" wordt grijs weergegeven. Toe te voegen en nummers handmatig verwijderen om de iPod mini, moet u de software voor handmatig beheer configureren. Zodra deze instelling is geconfigureerd, kunt u nummers op de iPod mini toe te voegen en te verwijderen zonder enige beperkingen.

Instructies


•  Sluit de USB-kabel aan op de iPod en de computer. De bevestiging van de computer detecteert en start automatisch iTunes.

•  Klik op het iPod-pictogram op de navigatiebalk links in iTunes. Klik op het tabblad "Samenvatting". In dit tabblad, vinkt u het selectievakje "Handmatig muziek en video's te beheren." Klik op de knop "Toepassen".

•  Klik op het pictogram "Songs" onder het symbool van de iPod in de linker navigatiebalk.

•  Klik op het nummer dat u wilt verwijderen in de iTunes-bibliotheek. Druk op de toets "Delete". Klik op "Ja" om te bevestigen dat u de song wilt verwijderen.

Hints


  • Deze optie maakt het ook mogelijk handmatig kopiëren van bestanden naar de iPod via iTunes.

gerelateerde artikelen