Hoe te vervangen rechts spiegel voor een 2002 Toyota Highlander


De 2002 Toyota Highlander maakt gebruik van grote plastic spiegel behuizingen aan de zijspiegels te beschermen tegen gebroken door impact. Zo veilig als de spiegels, kunnen de spiegels breken als hard genoeg getroffen door een passerende object. De meeste staatswetten vereisen dat alle spiegels blijven in goede staat voor een voertuig naar een staat automobiele inspectie passeren.

Instructies


•  Trek de glasscherven uit de spiegel behuizing met uw vingers. Het spiegelglas is eigenlijk gemaakt van plastic, dus terwijl de mogelijkheid om te worden gesneden door de scherven is minimaal, wees dan voorzichtig. Gebruik een veegmachine met slang bevestiging aan elke kleine stukjes plastic te zuigen uit de behuizing. Elke kleine stukjes achtergebleven in de behuizing van het vermogen van de vervangende spiegel te bewegen belemmeren. Als de spiegel wordt gekraakt en niet verbrijzeld in stukken, druk op een kant van de spiegel in het huis alsof u aanpassen van de spiegel. Dit duwt het andere uiteinde van de spiegel uit de behuizing. Schuif uw vingers achter de spiegel en trek erop om de metalen bevestigingen gegoten in de achterkant van de spiegel van de motor in de behuizing te trekken. De bevestigingsmiddelen gebruiken druk om de spiegel voor te houden op de motor.

•  Plaats de nieuwe spiegel in de behuizing. De spiegel is een strakke pasvorm, zodat het plaatsen van de spiegel in de behuizing dient centrum tot de metalen bevestigingen met de motor in de behuizing.

•  Duw op het midden van de spiegel tot je voelt dat de spiegel zitting tegen de motor. Aangezien de metalen bevestigingsmiddelen gespreid, zullen ze pop op de motor.

Hints


  • U kunt een vervangende spiegel kopen bij een Toyota dealer.

gerelateerde artikelen