Hoe te vervangen Koelvloeistof Slang voor een 1999 Cavalier


De Chevrolet Cavalier werd geïntroduceerd in 1983. De 1999 Chevrolet Cavalier was uitgerust met een 2.2-liter in-lijn viercilinder in het basismodel, met de optie van een 2,4-liter in-lijn vier-cilinder motor upgrade. De koelvloeistof of radiateurslangen op de Cavalier 1999 moeten samen worden vervangen, wanneer één van de slangen niet recent is vervangen. De radiator slangen aan de boven- en ondereinden van de motor. Hoewel er geen dop op de radiator, kan het koelsysteem worden ontlucht via een speciale ontluchtingsschroef gemonteerd op de motor.

Instructies


Het veranderen van de Eerste en Tweede Radiateurslangen


•  Open de motorkap van de Cavalier en zet de kap prop. Laat de motor afkoelen als u onlangs hebt gereden de auto. Werken niet op de auto als de motor warm is op de aanraking van je hand, als de koelvloeistof in de motor nog heter zal zijn. Til de voorkant van de Cavalier met een jack. Plaats assteunen onder het voorste onderste frame rails, aan beide zijden van de motor. Breng de auto op de krik staat.

•  Leg onder de voorkant van de Cavalier en schuif je in de positie net achter de radiator. Plaats een opvangbak onder de radiator aftapplug, met de meerderheid van de pan achter de radiator. Open de radiator aftapplug met een tang, door linksom te draaien. Laat de radiator uitlekken ongeveer 5-7 minuten, of tot slechts een dun straaltje vloeistof nog drainage van de radiator.

•  Plaats de afvoerbak onder de onderste radiator slang bij de radiateur monteren einde. Maak de slangklem met een tang of een ratel en stopcontact, schuif de klem naar achteren in de richting van de motor. Verwijder de onderste radiator slang van de radiator, en laat het uitlekken in de pan indien nodig. Verwijder de onderste radiator slang van de motor in deze zelfde manier.

•  Installeer de nieuwe onderste radiator slang op de motor. Schuif een nieuwe slangklem over de slang waar hij hecht aan de motor. Draai de slangklem met een ratel en stopcontact, totdat de slangklem is knus. Installeer de slang op de onderste radiator met een nieuwe klem en draai de klem strak.

•  Plaats de afvoerbak onder de bovenste radiator slang bij de radiateur kruising. Verwijder de bovenste radiator slang van de radiator einde door het losdraaien van de slangklem, met een ratel en stopcontact of een tang. Trek de bovenste slang van de radiator en laat het uitlekken in de afvoer pan als dat nodig is. Draai de klem op de motor af en neem de slang los van het motorblok.

•  Installeer de nieuwe bovenste radiator slang op het motorblok. Installeer een nieuwe slangklem en draai de slangklem knus, met een ratel en stopcontact. Installeer de slang op de radiator met een frisse klem en draai de klem strak.

Vullen en Bloeden van het koelsysteem


•  Open de koelvloeistoftank deksel. Vul de tank met verse koelvloeistof. Ga naar de zetel van de Cavalier van de bestuurder. Start de motor van de Cavalier met het herstellen deksel van de tank verwijderd. Laat de auto niet starten zonder eerst het bijvullen van koelvloeistof, zoals je tijdens dit project een groot deel van de koelvloeistof van de motor verwijderd. Draai de verwarming controle selectors volle snelheid van de ventilator, vol warmte en "ontdooien." Stap uit de auto en ga terug naar de vuilwatertank.

•  Plaats uw afvoerbak in de buurt van de bovenste radiateurslang kruising met de motor. Verwijder de ontluchter bout op het metalen gedeelte van de bovenste slang op de motor, met een steeksleutel .. Laat de motor draaien terwijl je vloeistof toe te voegen aan de koelvloeistof tank te herstellen, tot de vloeistof komt uit de ontluchter gat zonder lucht bubbels. Zet de motor uit wanneer het koelmiddel begint te stromen uit de ontluchter gat. Draai de ontluchter bout vast met de steeksleutel.

•  Bovenkant van de koelvloeistoftank met uitgeschakelde motor. Installeer en draai de koelvloeistof te herstellen deksel van de tank.

Hints


  • Vervanging van de oude slangklemmen met nieuwe, zullen uw nieuwe slangen een betere grip op de motor en de radiateur geven. Oude slangklemmen broos worden en verliezen hun greep vermogen in de tijd.
  • Koelvloeistof van de motor is giftig voor mens en dier. Spoel een deel van uw huid die in contact komt met de koelvloeistof, onder een waterkraan tijdens het gebruik van zeep. Was de koelvloeistof lekkages uit uw werkgebied met een waterslang, totdat de koelvloeistof sterk wordt verdund met water. Gebruik vloer zeep om eventuele koelvloeistof vlekken van uw garage of oprit te verwijderen.

gerelateerde artikelen