Hoe te vervangen Armsteun Cover voor een BMW E46


Hoe te vervangen Armsteun Cover voor een BMW E46

E46 is interne aanduiding BMW's voor de vierde generatie 3 Serie. De E46 3-serie heeft zich bewezen als een van de meest populaire herhalingen van de 3-serie zijn, met indrukwekkende prestaties over het hele bereik. Hoewel BMW's over het algemeen worden beschouwd als hoge kwaliteit, duurzame auto's, net als elk voertuig ze versleten na verloop van tijd. Een gebied dat veel gebruik ziet is de armleuning behuizing, die op een gegeven moment moet mogelijk worden vervangen om te kijken zijn best.

Instructies


•  Verwijder de plastic, driehoekige stuk van trim zich aan de binnenzijde van de achteruitkijkspiegel. Trek aan de top van het recht uit met je vingers. Wanneer de pin wordt losgelaten, trekt het stuk recht omhoog en uit.

•  Verwijder het deurpaneel door het verwijderen van de stervormige schroeven die het te houden op. Er zijn drie in de deurklink, die eenvoudig kan worden losgeschroefd. De andere twee zijn verborgen, waarvan één achter een ronde dop achter de deurklink. Duw op de rand van de dop om een ​​rand links en trek het uit. De andere is gelegen achter het stuk dat zegt "AIRBAG." Wrik dit stuk omhoog met een kleine platte schroevendraaier.

•  Trek het deurpaneel van de deur, te beginnen bij de hoek waar de plastic driehoekig stuk werd verwijderd. Trek de bovenste rand uit, dan is de onderste rand. Trek het paneel omhoog over het deurslot knop en koppel de luidspreker kabelbomen en de kabel die gaat naar het deurpaneel. Koppel de controller voor de achteruitkijkspiegel aan de kant van de bestuurder zicht.

•  Verwijder de zes Torx-schroeven waarmee de armsteun aan het deurpaneel te houden. Let op de schroeven die witte verf op hen hebben. Als je momentsleutel, bepalen hoeveel kracht er nodig is om ze te verwijderen en zet ze vast met dezelfde instelling tijdens herinstallatie. Als u niet beschikt over een momentsleutel, lijn de verf markeert tijdens herinstallatie.

•  Verwijder de kunstlederen kussen op de top van de deurklink door omhoog te trekken vanaf de voorzijde van het. Het moet worden getrokken vanaf de voorzijde door het lipje aan de achterkant. Werk je een weg naar de achterkant van de armsteun en verwijder de zes pinnen die het te houden op als je gaat. Schuif deze naar voren om het tabblad los wanneer alle pinnen zijn uit, om de armsteun te verwijderen.

•  Installeer de nieuwe kunstleer pad op de armleuning door de overdracht van de clips voor de pinnen die werden gevestigd op de oude bekleding op de nieuwe kunstleer pad. Schroef de armsteun terug op het deurpaneel met de Torx-schroeven.

•  Sluit alle luidsprekerkabels, de controller voor de deurklink en de deurklink kabel. Snap het deurpaneel weer op de deur. Schroef de vijf Torx-schroeven terug op, en vervang de trim dat "AIRBAG" en de ronde plastic hoes die de schroeven verbergt zegt.


gerelateerde artikelen