Hoe te Spelen aan de Sciphone Unzip


Sciphone is een serie van lookalike en te bedienen-alike mobiele telefoons en smart phone apparaten gemaakt door het Chinese productiebedrijf Bluelans Communications. Het bedrijf maakt apparaten die zijn zeer vergelijkbaar in vorm en functie van de Apple iPhone en de Motorola Droid smartphone apparaten. Elke Sciphone model heeft de mogelijkheid om games die draaien op het Java-platform te spelen. Sciphone games zijn verkrijgbaar bij de Bluelans Communications 'download pagina in RAR gecomprimeerd bestandsformaat.

Instructies


•  Download en installeer een gratis ZIP / RAR-applicatie op je computer. (Zie bronnen).

•  Ga naar de Bluelans Communications downloaden webpagina, zoekt een Sciphone game download en klik om het te downloaden naar uw computer.

•  Dubbelklik op het pictogram te downloaden bestand om het te openen. Afhankelijk van de instellingen die u in tijdens het installeren van uw ZIP / RAR applicatie, zal de computer ofwel automatisch het spel ZIP-bestand te openen of het zal u vragen wat de toepassing die u wilt gebruiken om het te openen. Indien gevraagd, selecteert u de ZIP / RAR applicatie uit de lijst met beschikbare toepassingen en klik op "OK."

•  Sleep de map met uitgepakte games in de "downloads" map in de Sciphone applicaties directory. Deze directory is opgezet automatisch wanneer u de Sciphone desktop applicatie geïnstalleerd en de locaties hangt af van wat uw voorkeuren waren; maar gewoonlijk, deze map bevindt zich in de belangrijkste "Documenten" map op uw computer. Deze actie zal de spellen in deze map beschikbaar voor synchronisatie met uw Sciphone wanneer u de toepassing start te maken.

•  Start de Sciphone desktop software.

•  Plug Sciphone in op uw computer via de USB-poort. De Sciphone synchronisatie-software zal de Sciphone automatisch detecteren en brengen de sync-venster.

•  Klik op de "Sync All" knop in de sync-venster. Dit zal het spellen van de computer overdragen naar de Sciphone.


gerelateerde artikelen