Hoe te Rust Stop op een Ford Pickup


Hoe te Rust Stop op een Ford Pickup

Roest optreedt wanneer een auto komt in langdurig contact met licht zuur water. Al het water in het buitenmilieu is licht zuur voornamelijk te wijten aan menselijke vervuiling. Vrachtwagens kunnen vatbaarder zijn voor roest zijn vanwege de manieren waarop mensen ze gebruiken. Rijden in de sneeuw op wegen met strooizout en het uitvoeren van taken met uw voertuig die krassen veroorzaken op het lichaam --- toevallig, twee primaire toepassingen van Ford pickups --- zijn twee belangrijke oorzaken van roest. U kunt stoppen met roest als het eenmaal begint met het repareren van eventuele roestplekken en vervolgens het aanbrengen van een beschermlaag, hoewel je misschien niet permanent voorkomen.

Instructies


1
Controleer over het hele lichaam van uw voertuig voor roestvlekken. Rust meestal begint te vormen rond de wielkasten en spatborden achter de wielen. Dan ook de eventuele krassen. Blank metaal oxideert, terwijl gelakt metaal dat niet doet. Roestvlekken zal groeien, en geen krassen in het lichaam verf kan roestplekken worden.

2
Neem uw voertuig naar een professional voor elke grote roestvlekken. Het kan nodig zijn om hele panelen te vervangen als de roest bijzonder slecht is geworden. Zo niet, dan kan de winkel de slechtere gebieden zichzelf te herstellen.

3
Vegen van kleine roestplekken, en het omliggende gebied een centimeter naar buiten, met een doek gedrenkt in isopropylalcohol.

4
Schraap de losse verf rond de roestvlekken. Losse verf valt vaak af om roest onderaan te openbaren, dus om roest te stoppen geheel moet je schraap alle losse verf die een probleem kan worden met betrekking tot.

5
Zand het gebied met een grofkorrelig schuurpapier totdat u een laag van goede verf te komen. Vul eventuele krassen met plamuur, en zand de truck glad weer na de filler droogt. Blaas het overtollige weg.

6
Tape uit het gebied, en borstel primer over de plek en 1/4 inch naar buiten met behulp van een oude mes of klein borsteltje. Laat de primer droog is, en zand het gebied opnieuw tot het oppervlak is zelfs.

7
Vind de exacte body paint gebruikt op uw voertuig. Zoek de kleurcode, op het identificatieplaatje onder de motorkap of in de binnenkant van de deuren. Neem de code om een ​​dealer of auto reparatiewerkplaats, waar iemand kan u helpen de juiste verf je nodig hebt kopen.

8
Breng het lichaam verf in dunne lagen. Laat twee uur tussen elke laag, zodat de verf goed kan drogen. Solliciteer drie of vier lagen als de kleur is een exacte match, maar minder als het niet. Laat de verf drogen 's nachts. Wassen en in de was de hele truck de volgende dag.

9
Neem je Ford pickup naar een professional om hem of haar een preventieve coating van toepassing op het hele lichaam.


gerelateerde artikelen