Hoe te Rust Repair op een Toyota Pickup


Hoe te Rust Repair op een Toyota Pickup

Roest vormen wanneer ijzer reageert met zuurstof (oxideert), meestal met behulp van een vochtige of regenachtig weer. Omdat voertuigen worden vaak buiten overgelaten aan de dupe van de elementen dragen, zijn ze gemakkelijk aangevallen door roest. Hoewel uitgebreide ondergrond roesten en corrosie exterieur elk voertuig kan veranderen in een verloren zaak, kunnen kleine stukjes oppervlak roest (op body paint, chromen sierstrip of andere metalen componenten) gemakkelijk worden verwijderd met behulp van huishoudelijke producten.

Instructies


•  Was de buitenkant van de pick-up grondig met een spons en warm water met zeep. Sommige oppervlakte roest gemakkelijk worden verwijderd met eenvoudige afwasmiddel en de wrijving die door een spons.

•  Verwijderen van roest van chroom stuwing of velgen met behulp leerjaar # 0000 staalwol als schuurmiddel. Giet er een royale hoeveelheid smeerolie op een pad van staalwol en wrijf de verroeste gebied in een cirkelvormige beweging. Veeg met een schone, zachte doek om de voortgang te controleren. Herhaal dit zo nodig voor alle chroom gebieden.

•  Bevochtig een geweven schrobben pad met olie of roest remover om oppervlakte roest te verwijderen op de pick-up's body paint, zoals staalwol kan beschadigen of bekrast. Beweeg de pad in een langzame, draaiende beweging. Schoonmaken met een handdoek en herhaal voor alle andere roestvorming.

•  Veeg roest van alle glazen oppervlakken met dezelfde textuur schuursponsje. Reinig het gebied met glasreiniger en een papieren handdoek.

•  Breng een laag van was op het lichaam van uw Toyota pick-up. Laat ze drogen en opwrijven het af met een buffer doek. Reguliere wax behandeling zal uw exterieur verf te beschermen tegen oppervlak en ondergrond roest. Regelmatig poetsen elke chroom of metalen bekleding met metalen polish en een flanellen doek om het te beschermen tegen verdere roest schade.

Hints


  • Als je moet rijden bij nat weer, droog alle metalen afwerking op uw Toyota pick-up en te parkeren in de garage. Hierdoor zal de toekomstige vorming van roest te voorkomen.
  • Een verscheidenheid van roest verwijderen huismiddeltjes bestaan. Bevochtigd aluminiumfolie, azijn, citroensap, cola en zuiveringszout zijn gekend om zich te ontdoen van de oppervlakte roest.
  • Niet inslikken of inademen roest-verwijdering of polijstpasta. Beide bevatten schadelijke chemische stoffen die giftig of dodelijk kan zijn als verbruikt.

gerelateerde artikelen