Hoe te programmeren Keyless Entry voor een BMW 328


Hoe te programmeren Keyless Entry voor een BMW 328

De BMW 328 is onderdeel van de BMW 3 Serie lijn van voertuigen. Vervangende afstandsbedieningen voor een BMW 328 uitgerust met power deursloten en een keyless entry systeem kan aankoop bij een BMW-dealer of online zijn. Fabriek branded afstandsbedieningen gekocht van de dealer kan worden geprogrammeerd door de dealer op het moment van aankoop, maar zal meer dan vervangende afstandsbedieningen online gekocht gekost. Als u de laatste koers te varen, dan moet je om de programmering te doen.

Instructies


•  Sluit de motorkap, kofferbak en alle deuren van het voertuig met de contactsleutel en afstandsbedieningen te programmeren in de hand.

•  Voer de volgende taken binnen 45 seconden. Open de kofferbak en bestuurdersportier. Voer het voertuig en sluit het bestuurdersportier. Steek de sleutel in het contactslot en schakel het tussen de "aan" en "uit" positioneert vijf keer, eindigend in de stand "off". Het alarm gaat branden en het alarmsysteem zal piepen, wat aangeeft dat het voertuig op afstand programmeren stand is ingegaan. Als dit niet gebeurt, dan herhaalt u deze stappen programmeren modus alvorens te gaan.

•  Open het bestuurdersportier terwijl die nog in de bestuurdersstoel. Druk op een willekeurige knop op de afstandsbediening wordt geprogrammeerd. Het alarm knippert aan te geven dat de afstandsbediening is geprogrammeerd. Herhaal dit proces voor extra afstandsbedieningen die programmering nodig. Een totaal van vier afstandsbedieningen kunnen worden geprogrammeerd.

•  Programmeerstand te verlaten door het verwijderen van de sleutel uit het contact, het voertuig verlaten en sluiten van de romp en bestuurdersportier. Het alarm lampje gaat uit en het alarmsysteem zal piepen, met vermelding van het voertuig is programmeermodus verlaten. Test elke afstand door het vergrendelen en ontgrendelen van de deuren van het voertuig.

Hints


  • Het invoeren van externe programmering wordt het systeem gereset code voor het voertuig. Het wordt aanbevolen dat alle afstandsbedieningen tijdens deze procedure, met inbegrip van oudere, werkende afstandsbedieningen worden geprogrammeerd.

gerelateerde artikelen