Hoe te Minuten overdracht van de ene mobiele telefoon naar een andere


Het is mogelijk om enkele minuten van de ene telefoon naar de andere met behulp van prepaid draadloze service. Als u besluit om uw prepaid mobiele telefoon te upgraden, hoeft u niet om de minuten die al zijn gekoppeld aan uw oude telefoon verliest. U kunt de draadloze provider klantenservice of ondersteuning lijn bellen om u te helpen met de overdracht. Je moet beide telefoons wanneer u belt, zodat u de servicemedewerker met de informatie die hij nodig heeft om het proces-verbaal over te dragen kan bieden.

Instructies


•  Bel de prepaid draadloze mobiele telefoon provider klantenservice nummer. Het telefoonnummer wordt meestal vermeld op hun website onder "Support" of "Contact."

•  Vertel de medewerker van de klantenservice die u wilt minuten van de ene telefoon naar de andere. Zorg voor de IMEI en serienummer van de oude telefoon en de nieuwe telefoon wanneer geïnstrueerd. Deze cijfers helpen de telefoons om te zorgen dat de minuten overgebracht naar rechts telefoons. De vertegenwoordiger zal u helpen om de nummers op te zoeken als je ze niet kunt vinden.

•  Zet de nieuwe telefoon wanneer geïnstrueerd door de rep. De vertegenwoordiger zal u informeren wanneer de overdracht is voltooid, en je kan een tekst over de nieuwe telefoon met vermelding van het aantal minuten overgedragen ontvangen.


gerelateerde artikelen