Hoe te Filmpjes over de iTouch volgen

Hoe te Filmpjes over de iTouch volgen

De iPod Touch, of iTouch, is een draagbare mediaspeler en persoonlijke digitale assistent met draadloze internet verbinding is ontwikkeld door Apple. Mensen gebruiken het apparaat voor het luisteren naar muziek, het spelen van games en zelfs het kijken naar films. U kunt films downloaden via iTunes en vervolgens uploaden ze direct naar je iTouch.

Instructies


•  Downloaden en iTunes te installeren op uw computer als u niet al het programma. Ga naar de website van iTunes en klik op de blauwe "Download iTunes" knop in de rechter bovenhoek. Kies uw besturingssysteem op de volgende pagina en klik op "Download Now." Sla het bestand op uw computer, opent u het na het klaar is het downloaden en volg de installatie-instructies.

•  Open iTunes op uw computer en klik op 'iTunes Store' op de linker werkbalk. Klik op "Movies" aan de bovenkant van de browser. Kies de films die u wilt uit de selectie. Gebruik de "Search Store" vak in de rechterbovenhoek van de browser als u problemen ondervindt bij het vinden van een film. Klik op de film die u wilt en klik op "Buy Movie" te kopen en beginnen te downloaden.

•  Sluit uw iTouch aan de computer door de stekker van de USB-kabel in de iTouch en de stekker van het andere uiteinde in een USB-poort op uw computer.

•  Breng de film naar uw iTouch zodra deze is klaar met downloaden. Klik op "Movies" in "Bibliotheek" in de linker werkbalk, zoek de film die u hebt gedownload, klik en houd op de film selectie en sleep deze naar uw iTouch in de linker werkbalk.

•  Klik op het icoontje eject naast uw iTouch in de linker werkbalk opgesomd om veilig los van de van uw computer. Nu is de film klaar is om te kijken op je iTouch.

gerelateerde artikelen