Hoe te beginnen Up My iPod voor Muziek


Hoe te beginnen Up My iPod voor Muziek

iPods hebben nu meerdere functies, van games tot kalenders. Echter, de meeste iPods nog steeds voornamelijk gebruikt voor muziek, en het is gemakkelijk om uw nieuwe iPod als muziekspeler. De meeste iPods worden geleverd met een zes maanden of een jaar gebouwd in de garantie, en u kunt een uitgebreide garantie voor toekomstige reparaties of vervangingen te dekken kopen.

Instructies


•  Schakel uw computer in en download iTunes van Apple's downloads pagina als je niet al te hebben. Macs komen met iTunes ingebouwd, maar pc-gebruikers moeten deze handmatig downloaden. Voor het beste resultaat met een nieuwe iPod, download dan de meest recente iTunes-update en installeer het.

•  Sluit de USB-kabel die bij de iPod kwam tot de onderkant van de iPod en een USB-poort op uw computer. Gebruik een USB-poort direct op uw computer, in plaats van een hub, voor het beste resultaat. Wacht even tot de computer naar de iPod te herkennen. iTunes wordt automatisch geopend door gebrek.

•  Klik op het pictogram van uw iPod in de iTunes linkerkant bar als een pop-up niet automatisch wordt weergegeven. Het opzetten van een nieuwe iPod, heb je twee opties voor het aanbrengen van de muziek op de iPod. Een daarvan is om automatisch te synchroniseren met uw computer, die altijd zal zetten alle muziek uit uw iTunes-bibliotheek op de iPod elke keer als het wordt aangesloten. Dit is de beste optie als u vaak koopt nieuwe muziek uit de iTunes store en alleen gebruik maken van een computer. Als u meerdere computers zult u de stekker van de iPod in, selecteer "muziek handmatig beheren."

•  Zet de muziek op uw iPod handmatig selecteren als u naar muziek handmatig te beheren. Ga naar je iTunes-bibliotheek, of een muziek-map op uw computer, en sleep de mappen die u wilt in uw iPod-pictogram hetzij in iTunes of op het bureaublad. Het kan tussen enkele minuten en een uur duren als je het overbrengen van een groot aantal bestanden.


gerelateerde artikelen