Hoe te Aangepaste Ringtones installeren op een gebarsten iPhone


Hoe te Aangepaste Ringtones installeren op een gebarsten iPhone

De iPhone is een smartphone van Apple ontwikkeld die wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies, zoals internet, camera en MP3-speler. Het is verkrijgbaar in vier modellen: 2G, 3G, 3GS en 4. iPhones geleverd met vooraf geïnstalleerde standaard ringtones. U kunt extra beltonen toevoegen aan een gebarsten iPhone, ze te installeren op iTunes en synchroniseren ze met het apparaat.

Instructies


•  Download de beltonen die u wilt installeren. Ringtones zijn verkrijgbaar bij een aantal websites online. Gewoon navigeren naar een zoekmachine en typ de term "Free iPhone ringtones." iPhone ringtones moeten in ".m4r" formaat.

•  Voeg de ringtones aan de iTunes-bibliotheek. Open iTunes. Slepen en de ringtones in het iTunes-venster.

•  Sluit de gekraakte iPhone aan op de computer met de meegeleverde USB-kabel. De iPhone zal een automatische synchronisatie met de iTunes-bibliotheek te beginnen. Als het niet de nieuwe ringtones doet synchroniseren, klik dan op de iPhone link in de zijbalk van iTunes. Klik op de "Ringtones" knop aan de bovenkant van de pagina. Selecteer de "All ringtones" knop onder de "Sync Ringtones" optie. Klik op de "Sync" knop in de rechter bovenhoek om de beltonen toe te voegen aan de iPhone.


gerelateerde artikelen