Hoe speel je iPod via de autoradio


Hoe speel je iPod via de autoradio

Hoewel er een iPod FM-tuners die u in staat om uw muziek af te spelen via ongebruikte radiostations van uw auto, kunt u ook een directe verbinding met een iPod-adapter die op de AUX-instelling op de radio van uw auto maakt gebruik van maken. Deze methode wordt aanbevolen voor lange afstanden, de FM tuner kan alleen worden gebruikt met radiostations die niet in gebruik zijn. Derden iPod adapters zijn beschikbaar waar de iPod-accessoires worden verkocht. Met ingang van september 2010, zijn er verschillende adapters voor uw iPod aan te sluiten op de radio van uw auto inclusief de Belkin TuneBase, Monster iCarCharger en Griffin Autopilot (zie bronnen).

Instructies


•  Schakel de radio van uw auto, en zet draaiknop van de radio om "AUX" of "iPod", afhankelijk van het model van uw auto.

•  Steek de 12-volt adapter in adapter poort van de auto, die ook bekend staat als de sigarettenaansteker, en sluit het docking-kabel aan op de onderkant van de iPod.

•  Steek de connector kabel in de poort aan de zijkant van de 12-volt adapter. Steek het andere uiteinde van de connector aan op de AUX-poort op de radio van uw auto. Bij gebruik van Belkin TuneBase, steek de connector kabel in de poort voor de hoofdtelefoon op uw iPod.

•  Schuif de "Hold" schakelaar op de iPod naar links om de functie hold uitschakelen, en druk op "Play" op de 12-volt adapter voor het afspelen van muziek te beginnen.


gerelateerde artikelen