Hoe sluit ik muziek opgeslagen op een stand-alone harde schijf naar een stereo-ontvanger?


Hoe sluit ik muziek opgeslagen op een stand-alone harde schijf naar een stereo-ontvanger?

Stand-alone harde schijven, beter bekend als harde schijf mediaspelers, geen computer nodig hebben om hun inhoud te reproduceren. Ze doen, vereisen echter een tv als u toegang wenst tot hun dossier menu's. Echter, als de muziekbestanden zijn allemaal in dezelfde map en je hoeft niet te kiezen en kies de nummers, de mediaspeler kan worden blind met de meegeleverde afstandsbediening bediend. De verbinding proces duurt minder dan vijf minuten.

Instructies


•  Sluit de audio- en video-kabels meegeleverd met de harde schijf mediaspeler aan de achterkant van het apparaat.

•  Onderzoek de achterzijde van de ontvanger voor compatibele poorten. De meeste harde schijf mediaspelers ondersteunen RCA-aansluitingen: de traditionele gele, rode en witte stekkers. Echter, sommige moderne eenheden ondersteunen HDMI-uitgang ook. HDMI hogere kwaliteit en biedt de audio- en videosignalen in één kabel.

•  Vind een ongebruikte verenigbaar ingangskanaal op de achterkant van de stereo-ontvanger. De input kanalen worden gewoonlijk aangeduid als "Kanaal 1", "DVD" of iets dergelijks. Let op de naam van de ingangspoort gekozen.

•  Sluit de harde schijf mediaspeler in de stereo-ontvanger via de kabel en havens tot en met 3 in stap 1 gekozen.

•  Zet de televisie aan, harde schijf media speler en stereo-ontvanger.

•  Stem de stereo-ontvanger om het ingangskanaal geselecteerd bij het aansluiten van de harde schijf mediaspeler. Gebruik de afstandsbediening van de receiver en druk op de "Input" om het juiste kanaal te selecteren.

•  Stem de TV om het ingangskanaal gebruikt door de stereo-ontvanger. Druk op "Input" knop van de afstandsbediening van de TV's tot het menuscherm van de harde schijf mediaspeler op het scherm verschijnt. Bijvoorbeeld, als de ontvanger is aangesloten op de TV via HDMI, dan de ingangskanaal "HDMI 1", "HDMI 2" en dergelijke.

•  Gebruik de afstandsbediening van de harde schijf mediaspeler om de muziekbestanden en druk op "Play" om ze af te spelen via de luidsprekers aangesloten op de stereo-ontvanger.

Hints


  • Sommige harde schijf mediaspelers hebben hun eigen digitale display die kunnen worden gebruikt in plaats van een TV om de gewenste muziekbestanden te selecteren.

gerelateerde artikelen