Hoe Overdracht autobezit naar een Family


Hoe Overdracht autobezit naar een Family

Als u een auto die u bezit die u wilt om te geven of te verkopen aan een familielid hebt, kunt u gemakkelijk de eigendom van het voertuig te dragen. In sommige staten, zoals Californië, louter overdracht van eigendom van een auto aan een familielid zullen niet alle overdracht eisen, zoals het opnieuw te hoeven doen smog testen vervullen. Om autobezit overbrengen, moet u de auto titel overdragen omdat de auto titel is de officiële juridische eigendom document.

Instructies


1
Stap uit de huidige auto titel. Je nodig hebt om de huidige titel aan de eigendom over te dragen hebben. Als je het niet kunt vinden, kunt u een duplicaat titel te vragen bij uw lokale afdeling van motorvoertuigen kantoor. Vergoedingen voor dubbele titels verschillen per staat.

2
Neem de huidige auto titel aan uw lokale afdeling van motorvoertuigen op kantoor, of het kantoor in uw buurt die auto titel transfers verwerkt. In de meeste staten is de afdeling van motorvoertuigen kantoor. U moet met u om alle van de mensen die de titel wordt overgedragen aan.

3
Vraag en vul een titel applicatie. Ook al heb je de huidige auto titel, moet een aanvraag voor een nieuwe titel worden voltooid omdat een nieuwe titel kan worden afgegeven aan de nieuwe eigenaren weerspiegelen. Vergoedingen variëren voor de nieuwe titel.

4
Teken de huidige titel als je het overgeven aan de klerk bij de afdeling motorvoertuigen kantoor. De nieuwe eigenaren zullen ook nodig zijn om de huidige titel te ondertekenen.


gerelateerde artikelen