Hoe om tijdelijk te blokkeren dat uw nummer van Caller ID


Hoe om tijdelijk te blokkeren dat uw nummer van Caller ID

Caller ID geeft uw telefoonnummer en vaak je naam wanneer u een uitgaand gesprek voert. Deze informatie wordt weergegeven op de telefoon, externe beller-ID-apparaat of zelfs een televisie of ander weergaveapparaat, afhankelijk van de telefoon service van het telefoonnummer van de ontvangst van de oproep. U kunt deze informatie wordt permanent weergegeven bij sommige telefoon aanbieders te blokkeren, maar kan ook blokkeren op basis per gesprek met alle aanbieders.

Instructies


•  Neem de hoorn van een vaste telefoon en bel 67 plus het nummer dat u belt. Bijvoorbeeld, als je belt 555-1212, je zou in plaats daarvan kiezen 675.551.212. Als je een roterende telefoon, belt u 1167 plus het nummer dat u belt.

•  Voer * 67 plus het nummer dat u belt op het toetsenblok van uw draadloze telefoon. Druk op "Verstuur".

•  Dial of voer 82 te deblokkeren Caller ID voor een gesprek als u nummerweergave permanent geblokkeerd door uw telefoon provider. Bijvoorbeeld om nummerweergave te schakelen voor 555-1212, dial of voer 825.551.212.

Hints


  • U kunt beller-ID niet te blokkeren tot de hulpdiensten, zoals politie en brandweer. De Automatic Number Identification en Automatic Locatie informatie verstrekt wanneer u bellen 9-1-1 kan niet worden geblokkeerd door * 67.
  • Wanneer u beller-ID te blokkeren, wordt het nummer weergegeven als "Onbekend" of "Private" op het ontvangende beller-ID-apparaat.

gerelateerde artikelen