Hoe maak je een Window Regulator Binnen deurpanelen Installeer voor een Cadillac Deville 2000


Hoe maak je een Window Regulator Binnen deurpanelen Installeer voor een Cadillac Deville 2000

De kracht venster regulator in een Cadillac Deville 2000 woont achter de portierbekleding paneel binnenkant van de deur. Het venster regulator houdt het vensterglas en verplaatst het omhoog of omlaag, afhankelijk van de richting van het raam motor draait. Het venster schakelaar bepaalt richting het raam motor. Wanneer u de schakelaar omhoog of omlaag te duwen, de motor reageert in natura, het verplaatsen van de regulator, die verhoogt of verlaagt het raam. Als je window regulator is defect en je hebt elementaire auto-reparatie vaardigheden, kunt u deze zelf vervangen.

Instructies


1
Gebruik de trim gereedschap om de Deville schakelaar ruitbediening van de deurpanelen verwijderen. Haak de schakelaar ruitbediening uit het harnas met de hand.

2
Gebruik de set aan de zeskantschroeven te verwijderen uit de Deville's portierbekleding panel socket. Til de deur paneel omhoog en van de deur met de hand. Koppel de hoffelijkheid lamp pigtail van de afdekkap deur de hand voor het verplaatsen van het paneel van de deur weg.

3
Verhoog het venster naar de bovenkant van de deur van de Deville's en plak het vast met tape en plakband om te voorkomen dat het terug in de deur vallen.

4
Gebruik de set aan de Deville venster regulator ontgrendelen vanuit het raam, raam motor en deur ondersteuning socket.

5
Verwijderen en handmatig vervang het venster regulator. Bout nieuw venster van de Deville's motor om de deur te ondersteunen, raam motor en vensterglas met de socket set.

6
Plaats de Deville's portierbekleding paneel in omgekeerde volgorde van uitbouwen. Verwijder de verpakkingstape van de Deville's vensterglas voordat u het nieuwe venster regulator.


gerelateerde artikelen