Hoe maak je een TracFone activeren wanneer u een andere SIM-kaart wordt afgewezen

Hoe maak je een TracFone activeren wanneer u een andere SIM-kaart wordt afgewezen

Een TracFone is een populaire, goedkope manier om een ​​mobiele telefoon te gebruiken. De prepaid telefoons worden gekocht in bundels waarin de handset, promotionele minuten en een Subscriber Identity Module, of als SIM-kaart op te nemen. Een SIM-kaart identificeert u op de cellulaire bedrijfsnetwerk. SIM-kaarten toewijzen uw mobiele nummer en laat uw telefoon om te bellen en gebeld te worden. Andere cellulaire bedrijven toestaan ​​om SIM-kaarten te schakelen tussen verschillende telefoons. Eén TracFone SIM-kaart kan niet worden gebruikt in een andere Tracfone.

Instructies


•  Zet uw telefoon uit.

•  Open de achterkant van je telefoon uit en verwijder de SIM-kaart die u probeert te gebruiken. TracFone toestellen werken alleen met hun bijbehorende Subscriber Identity Module, of als SIM-kaart. Proberen om een ​​andere SIM-kaart te gebruiken zal resulteren in een fout tijdens de activering.

•  Plaats de SIM-kaart in uw originele telefoon verpakking, zorg ervoor dat de pijlen te volgen voor een goede plaatsing. Het goud of zilver punten van de SIM-kaart moet naar beneden gericht. Vervang de achterkant van de telefoon.

•  Schakel uw telefoon. Duw de middelste toets en toegang tot uw telefoon menu. Scroll naar uw telefoon informatie te vinden. U moet ofwel de International Mobile Equipment Identity (IMEI) of elektronisch serienummer (ESN) voor activering. Beide nummers duiden op de handset die u gebruikt. Je moet een of beide van deze nummers aan uw handset online te activeren via de TracFone website of op de telefoon via TracFone klantenservice.

•  Zet uw telefoon. Wacht minstens 10 minuten voordat u uw telefoon op. Hierdoor kan de telefoon om zich te synchroniseren met het netwerk en plaats belminuten je in je account hebt aangeschaft.

gerelateerde artikelen