Hoe maak je een Scion TC Bumper Achter Verwijder


Om aan te passen of te vervangen de achterbumper van uw Scion TC, zal je nodig hebt om de fabriek bumper te verwijderen. Er zijn een aantal van de bumper stijlen voor de Scion TC te helpen bij het ontwerpen van de look die u wilt. De achterbumper van de Scion is met pushpins en plastic clips die verwijderd kan worden zonder al te veel moeite bevestigd. U kunt de achterbumper zelf te verwijderen in ongeveer 30 minuten, bespaart u tijd en geld.

Instructies


1
Stel de parkeerrem. Maak de twee schroeven (één aan elke kant) in de achterste wielkasten dat de achterbumper te bevestigen aan het frame van de TC. De achterste wielkasten zijn de lege ruimtes in het frame waar de banden zitten.

2
Wrik de vier punaises uit de onderkant van de achterbumper met een schroevendraaier. Maak de twee schroeven aan de bovenzijde van de achterbumper met een schroevendraaier en verwijder de schroef hoeden van onder de schroeven.

3
Trek de achterbumper van het voertuig verwijderd frame. Voorzichtig los de 10 plastic clips die zijn bevestigd aan de bumper.

4
Verwijder de achterbumper van de Scion TC en zet het uit de weg.


gerelateerde artikelen