Hoe maak je een schotel 6,0 IR / UHF Pro Remote Program


Hoe maak je een schotel 6,0 IR / UHF Pro Remote Program

Gebruik je Dish 6,0 IR / UHF Pro-afstandsbediening om al uw apparaten in uw home theater te controleren. Om dit te doen, voert u gewoon het juiste apparaat code, die u kunt vinden door te kijken naar de tabel in de handleiding. Een nog eenvoudiger oplossing is om auto-programmering functie van de afstandsbediening gebruiken om de juiste code voor uw apparaat te vinden zonder iets te hoeven opzoeken, zodat u kunt achterover leunen en genieten van tv, films of muziek.

Instructies


•  Schakel het apparaat dat u wilt bedienen en zoek de mode knop op de afstandsbediening die overeenkomt met het. Vier modusknoppen, gelegen op de top van de afstandsbediening, zijn gelabeld met "SAT", "TV", "VCR" en "AUX".

•  Houd de Mode-knop ongeveer drie seconden, of totdat alle andere mode knoppen oplichten. Laat de Mode-knop, die moet knipperen.

•  Als de Mode-knop hebt ingedrukt was de "AUX" knop, druk op "0" om een ​​tweede TV, "1" te beheersen om een ​​tweede videorecorder of dvd-speler, of "2" te controleren op een stereo-systeem te bedienen. Als de mode knop die u indrukte was niet "AUX", deze stap overslaan.

•  Druk op de bovenste toets "Power" (degene zonder "TV" op het wordt gedrukt).

•  Druk op de pijl omlaag herhaaldelijk om door het apparaat codes opgeslagen in de afstandsbediening. Wanneer u de juiste code te komen, het apparaat dat u wilt bedienen uitgeschakeld. Wanneer dit gebeurt, drukt u onmiddellijk op "#."

•  Druk nogmaals op de top "Power" knop om het apparaat weer in te schakelen. Nu proberen de controle van uw apparaat met behulp van andere toetsen op de afstandsbediening.

Hints


  • Om de code van uw afstandsbediening is toegewezen aan een apparaat te controleren, voert u stap 2 en druk onmiddellijk op "#" twee keer. De mode-knop zal een aantal keren knipperen, waardoor u het eerste cijfer, dan zal het pauzeren, dan knippert een ander aantal keren, waardoor u het tweede cijfer, enzovoort.
  • Het is mogelijk dat de top "Power" knop zal werken op uw apparaat, terwijl de anderen niet, dus zorg ervoor dat de nodige controles alle werkzaamheden correct voordat u klaar bent.

gerelateerde artikelen