Hoe maak je een Rocketfish Bluetooth


Hoe maak je een Rocketfish Bluetooth

Rocketfish is een maker van verschillende elektronica-accessoires die exclusief voor Best Buy winkels zijn. Onder de vele items Rocketfish produceert is de USB Bluetooth-adapter. Dit apparaat kunt u uw computer aansluiten op elke Bluetooth-accessoire, zoals luidsprekers of een muis. De set-up proces is eenvoudig en vereist geen een groot deel van de kennis van de computer.

Instructies


•  Steek de Rocketfish Bluetooth-adapter in uw computer. Plaats de software-installatie schijf die met de adapter in schijf van uw computer is geleverd. Wanneer dit wordt gevraagd, installeert u de benodigde software door te klikken op "OK" in het dialoogvenster dat verschijnt wanneer de adapter is aangesloten. Doorgaan te klikken via de aanwijzingen en druk op de knop "Install" wanneer deze verschijnt.

•  Open de "My Bluetooth Places" van uw bureaublad en voer de bijnaam die u wilt toewijzen aan de computer in het vak "Computer Name". Druk op "Next", en een lijst van nabije Bluetooth-apparaten verschijnt. Klik op de naam van het Bluetooth-apparaat dat u wilt verbinden en druk op "Next".

•  Voer de Bluetooth van het apparaat wachtwoord, indien daarom wordt gevraagd, om de koppeling te voltooien. Standaard is deze numerieke code is "0-0-0-0". Druk op de "Connect" knop om uw computer draadloos te koppelen aan de Rocketfish Bluetooth-apparaat.


gerelateerde artikelen