Hoe maak je een Palm Zire 31 batterij te vervangen

Hoe maak je een Palm Zire 31 batterij te vervangen

De Palm Zire 31 is uitgerust met een standaard oplaadbare batterij. Alle geheugen en opslag is gekoppeld aan de gezondheid en de kosten van deze batterij, en kan dus van essentieel belang om de batterijen te vervangen als je in de problemen of de batterij stopt met zijn lading zijn. Als u nog steeds onder de garantie valt, kunt u recht hebben op een gratis vervanging van de batterij met een ervaren technicus of u kunt een nieuwe batterij te kopen en maken de uitwisseling thuis. Vervang de batterij gemakkelijk zonder verlies van uw instellingen of opgeslagen informatie.

Instructies


•  Een back-up van uw gegevens en het uitvoeren van een synchronisatie met uw computer om te voorkomen dat gegevens verloren gaan. Draai het apparaat helemaal uit. Gebruik een T5 schroevendraaier schroef de achterklep en verwijder. Plaats de verwijderde onderdelen in de kom voor het veilig houden. Gebruik een breekijzer om de plastic voor- en achterflap scheiden.

•  Til de achterkant, en merkt op dat het nog steeds aan de voorzijde door een lint. Vermijd trekken aan of doorsnijden van dit lint terwijl flipping het deksel aan de zijkant, waardoor het interieur zichtbaar. Merk op dat de accu in een zilveren geval, verbonden door twee touwtjes aan de PDA. Klap de batterij zonder trekken of het verwijderen van deze snoeren, binnen haar zaak, voor een betere zichtbaarheid.

•  Trek voorzichtig naar boven op het aansluiten van kabels, die loopt van de PDA om de batterij, met behulp van uw vingers of een pincet. Zorg ervoor dat de witte connectors los te klikken. Let op de batterij oriëntatie. Trek voorzichtig aan de batterij om hem uit de case te verwijderen, scheidt van de kleine hoeveelheid lijm houdt het op zijn plaats.

•  Plaats uw nieuwe batterij in het geval de batterij in een positie identiek aan de batterij die u hebt verwijderd. Sluit de witte power connectors met uw vingers of een pincet. Zorg ervoor dat u de voedingskabels vastklikken. Vouw de batterij en de zaak terug naar de PDA, en plaats de achterklep terug aan de top van de voorkant naar de PDA te dichten. Snap het deksel elkaar door druk uit te oefenen op de randen. Vastschroeven.

•  Ten minste drie uur de batterij opladen voordat u het gebruikt. Voer een synchronisatie met uw computer om alle instellingen en gegevens te herstellen. Gooi de oude batterij of laten repareren voor een back-up deel.

gerelateerde artikelen