Hoe maak je een Motorola Digital Cable Box Reset

Hoe maak je een Motorola Digital Cable Box Reset

Motorola fabrikanten een groot aantal van de kabel set-top boxes die kabelmaatschappijen kunt kopen en geven of door te verkopen aan hun abonnees. De dozen staan ​​instellingen zoals geluidsniveaus, beeldresolutie en ondertiteling te worden gemanipuleerd door de eindgebruiker. Als u de instellingen en het beeld of geluid stopt correct werken te veranderen, moet u het vakje kabel terug naar de fabrieksinstellingen.

Instructies


•  Schakel de Motorola set-top box, terwijl de tv aanstaat, dan meteen druk op de "Menu" knop op de afstandsbediening. Het menu User Settings wordt nu weergegeven op de televisie. Als de menu-instellingen niet correct weergegeven, moet u de kabel doos Motorola aansluiten op de televisie met behulp van een standaard definition-verbinding als een coaxiale kabel.

•  Drukt u op de pijl omlaag op de afstandsbediening om door de opties te bladeren totdat u de laatste genaamd bereiken "Herstel alle standaardinstellingen."

•  Drukt u op de pijl naar rechts op de afstandsbediening. De Motorola decoder zal nu alle instellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

gerelateerde artikelen