Hoe maak je een iPhone Charge Jack Reparatie


Als uw iPhone opladen jack, ook wel bekend als de docking poort, is beschadigd, zal uw telefoon alleen bruikbaar zijn totdat de batterij leeg is. Als u niet beschikt over een garantie op uw telefoon, kunt u het opladen aansluiting te vervangen door het verwijderen van de bestaande en het installeren van een nieuwe, werkende aansluiting. U kunt een vervangende laadingang assemblage online kopen, of via een mobiele telefoon reparatie winkel.

Instructies


•  Haal de SIM-kaart en neem vervolgens de twee schroeven aan de onderkant van de telefoon, in de buurt van het opladen aansluiting.

•  Gebruik een peutergereedschap, als een platte schroevendraaier voorzichtig los te wrikken het glas uit de bovenkant van de telefoon. Wees voorzichtig omdat het glas is verbonden met de telefoon via drie lintkabels, gemerkte één, twee en drie.

•  Pop uit de eerste en tweede kabels met het breekijzer. De derde kabel bevestigd door een kaak-connector; til het tabblad wit met je breekijzer om de kabel los te maken. Hef het glas uit de telefoon.

•  Maak de connectoren gelabeld vier, vijf en zes met behulp van uw peutergereedschap. Maak dan gebruik van een kruiskopschroevendraaier tot het afsluiten van de zeven schroeven waarmee het moederbord op zijn plaats.

•  Til langzaam uit het moederbord, maar wees voorzichtig want het is nog steeds verbonden met de camera in de rechterbovenhoek. Drukt u op de pop-connector met uw peutergereedschap om de connector los te maken.

•  Gebruik je schroevendraaier om de twee schroeven die de laadingang op zijn plaats te verwijderen. Til de laadingang assemblage en vervang deze door de nieuwe. Rijd het vast met de twee schroeven die u hebt verwijderd uit de oorspronkelijke oplaadcontactdoos.

•  Monteer de stukjes van de telefoon, het aansluiten van alle van de juiste kabels en het rijden in de juiste schroeven.


gerelateerde artikelen