Hoe maak je een Headlight op een CB750 Reparatie


Als de storing koplampen op uw Honda CB750, ze daarom meteen vast als ze zijn een belangrijk onderdeel veiligheid van uw CB750. De twee meest voorkomende problemen met koplampen op uw Honda CB750 zijn uitgebrand bollen en kapotte zekeringen. Op CB750s moet de gehele koplamp montage worden vervangen als u geen toegang tot de lamp. Als er iets beschadigt uw koplamp, moet u een nieuwe koplamp montage van uw lokale Honda dealer te kopen. Het repareren van een defecte zekering is een eenvoudiger zaak die vereist slechts een vervanging 15A zekering.

Instructies


Repareren van de koplamp Vergadering


1
Schakel de CB750. Doe de handschoenen. Verwijder de vier schroeven van de koplamp te dekken met een kruiskopschroevendraaier.

2
Verwijder de bovenste en onderste borgpennen en twee schroeven van de rand van de koplamp samenstel.

3
Verwijder de twee sealed beam-eenheid bevestigingsbouten. Trek de assemblage uit het voertuig en installeer de nieuwe montage.

4
Bevestig de twee sealed beam-eenheid bevestigingsbouten. Plaats de twee schroeven en de bovenste en onderste borgpennen.

5
Maak de vier schroeven om de koplamp te dekken.

Zekering Vraagstukken


6
Schakel de CB750.

7
Open de zekeringhouder achter de linker zijpaneel. Zoek de koplamp zekering label "HEAD LMP".

8
Vervang de zekering koplamp als de zekering kapot is. Een zekering wordt verbroken als de metalen stok binnenkant van de zekering is opgedeeld in meerdere kleine stukjes.

9
Trek de oude zekering en breng een nieuwe zekering van 15A. Sluit de zekeringhouder.

Hints


  • Gebruik een zekering nooit door een ander cijfer dan wat wordt aanbevolen.

gerelateerde artikelen