Hoe maak je een harde reset op een Samsumg Epic


Hard resetten van een smartphone zoals de Samsung Epic geeft het apparaat naar de fabrieksinstellingen en wist alle informatie die u naar het apparaat hebt toegevoegd. Als u toegang tot uw menusysteem Epic's hebben, gebruik maken van een menu-commando waarmee je hard het apparaat te resetten. Als je geen toegang hebt tot het menusysteem te hebben omdat de Epic's software niet goed werkt, een harde reset de Epic met een combinatie van fysieke knoppen.

Instructies


Knop Reset


•  Trek de batterij deksel van de bodem van de achterkant van het apparaat uit de Epic verwijderen. Til aan de onderkant van de batterij om deze te verwijderen ook. Wacht een paar seconden en plaats de batterij terug in de Epic en breng het deksel.

•  Houd op de "Volume Down" knop, gelegen aan de linkerzijde van de Epic, en de "Camera" knop, gelegen aan de rechterkant. Tik op de knop aan de rechterkant van de telefoon. Doorgaan met het volume en de camera knoppen ingedrukt totdat een korte menu verschijnt op het scherm.

•  Scroll naar beneden in het menu lijst met behulp van de "Volume Down" button totdat u het "Clear Storage" optie te bereiken. Tik op de knop "Power" om uw keuze te maken, tik dan weer uit om "Ja." De Samsung Epic voert nu een harde reset op het geheugen.

Software Reset


•  Tik op de "Home" knop om terug naar het hoofdscherm te krijgen, tik vervolgens op de "Menu" knop aan de onderkant van het apparaat.

•  Tik op het pictogram "Instellingen", die eruit ziet als een radertje. Selecteer "Privacy" in het menu Instellingen en selecteer "Factory data reset" van de Privacy menu.

•  Tik op "Reset Phone" nadat u de disclaimer op het scherm, die u informeert dat al uw informatie verloren hebt gelezen. Tik op "Alles wissen" om de harde reset te voltooien. Uw Epic voert de harde reset en start daarna opnieuw zelf.


gerelateerde artikelen