Hoe maak je een codegenerator voor Samsung Unlock


Hoe maak je een codegenerator voor Samsung Unlock

Ontsluiten van uw Samsung telefoon kunt u alle banden met uw voormalige mobiele telefoon provider te snijden zonder dat u uw handset te vervangen. Of het nu een mobiele telefoon op een contract wordt gekocht of pay-as-you-go plan, kan het zo lang als het is een GSM-telefoon met een SIM-kaart worden ontgrendeld. Veel online bronnen genereren Samsung unlock codes, maar moet je een bepaalde vergoeding te betalen aan de code te krijgen. De vergoeding is afhankelijk van uw netwerk provider en Samsung model handset.

Instructies


•  Ontdek Internet Mobile Equipment Identity van uw telefoon en noteer het ergens toegankelijk. U kunt het IMEI vinden door te bellen "* # 06 #" op het toetsenbord. Deze code wordt gebruikt voor het genereren van je telefoon unieke code.

•  Ga naar een website zoals GSM Liberty, ontgrendelen of Unlock All Cellular. Deze websites hebben online code generatoren voor Samsung mobiele telefoons.

•  Selecteer uw Samsung toestel in de lijst van apparaten beschikbaar op de website.

•  Voer uw IMEI-nummer bij de website vraagt. Geef ook het netwerk waarin de handset is vergrendeld. Afhankelijk van de vervoerder en het model informatie die u verstrekt, zal de website aangeven prijs van de code.

•  Vul uw e-ID in het betreffende gebied op de website, en uw credit card gegevens om de transactie te voltooien. Binnen een paar dagen zal je de gegenereerde code via e-mail te ontvangen.

•  Voer de code in de telefoon volgens de instructies van de website. Je zult deze instructies te krijgen via e-mail. De instructies variëren van Carrier to Carrier, dus het is belangrijk om de specifieke instructies te volgen.


gerelateerde artikelen