Hoe maak je een Car Sales Vendor's License Get 1


Hoe maak je een Car Sales Vendor's License Get 1

Voertuig verkopers zeventien van de 50 staten in de VS nodig om een ​​licentie van een leverancier om auto's te verkopen, te verkrijgen. Elke staat heeft verschillende eisen, om de vergunning te verkrijgen en, terwijl het onmogelijk is om detail richtlijnen van elke staat hier, er zijn enkele voorbeelden van de eisen die zou moeten worden gevolgd in een steekproef van de staten.

Instructies


1
Arkansas vraagt ​​iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van een auto verkopen licentie om eerst een baan te krijgen bij een erkende autodealer. Aanvragers hebben vervolgens 30 dagen de tijd om het dossier voor een licentie, die vereist dat het invullen van een formulier met de staat en het betalen van een $ 15 kosten.

2
Californië heeft een ingewikkelde en multistep aanvraagprocedure. Aanvragers dienen een aanvraag pakket van de California Department of Motor Vehicles bestellen en het ingevulde pakket, samen met een $ 50 kosten. De wachttijd voor de goedkeuring kan zo lang als 120 dagen vanaf het moment dat de aanvraag is ontvangen, hoewel aanvragers die een potentiële verkoop baan kunt vragen om een ​​tijdelijke vergunning.

3
Colorado's voertuig verkopers zijn erkend door de stand van de Department of Revenue's Auto Industry Division. De aanvragers moeten een verkoop baan opgesteld hebben, post een $ 5000 borgstelling, vul een aanvraagformulier en betalen een $ 100 kosten van de aanvraag.

4
Hawaï is een licentie vereist voor alle auto verkopers. De aanvragers moeten een aanvraag indienen bij de Motor Vehicle Licensing Board, samen met het bewijs van de potentiële werkgelegenheid en een $ 20 vergoeding.

5
Idaho heeft een multistep proces voor het verlenen van vergunningen voertuig verkopers. Eenmaal aangenomen, aanvragers ontvangt een licentie aanvraagformulier van de dealer. Het ingevulde aanvraagformulier, samen met $ 26, moeten worden gericht aan de Idaho Transportation Department. Eenmaal goedgekeurd, zal de aanvrager moeten een officieel staatsbezoek ID, het kost een extra $ 10 te krijgen.

6
Kansas moeten aanvragers invullen van een aanvraag en voltooien van een multiple-choice test, die beide zijn beschikbaar op de Kansas Department of Transportation website. Er is ook een $ 25 kosten voor de licentie.

7
Mississippi voertuig verkopers slechts een vergunning nodig als ze gaan om nieuwe voertuigen te verkopen. Gebruikte auto verkopers vallen onder licentie van de dealer. Vergunningaanvragen voor de verkoop van nieuwe voertuigen kunnen worden verkregen bij de Mississippi Motor Vehicle Commissie. De aanvraag kost $ 10.

8
Procedure Oklahoma's voor het verkrijgen van een auto verkopen licentie is eenvoudig. Aanvragers hoeven slechts een aanvraag van de Oklahoma Motor Vehicle Commissie te verkrijgen en stuur het ingevulde formulier terug met een $ 10 kosten van de aanvraag.

9
Tennessee vereist dat alle auto verkopers om een ​​vergunning van de Tennessee Motor Vehicle Commissie. De notariële applicatie (die ook moet door de werkgever te worden ondertekend) moet worden teruggestuurd, samen met een nonrefundable betaling van $ 35.

Hints


  • Regels van elke staat met betrekking tot de verkoop van voertuigen zijn verschillend en kunnen veranderen op een regelmatige basis. Neem contact op met de licentie-bord in de staat waarin u van plan bent om te werken naar de nieuwste versie van het reglement te verkrijgen.
  • Alle in dit artikel genoemde vergoedingen zijn vanaf september 2011.

gerelateerde artikelen