Hoe maak je een brandstoffilter Vervang op een Mazda 626


Het brandstofsysteem in een Mazda 626 maakt gebruik van een brandstoffilter te helpen zich te ontdoen van stof en vuil dat zich ophoopt in de benzinetank en brandstofleidingen. Na verloop van tijd kan dit filter vullen met deze deeltjes en uiteindelijk zal verstoppen en uitgewerkt. Om het probleem op te lossen, moet u het brandstoffilter te vervangen door een nieuwe, die ongeveer 15 minuten moet duren.

Instructies


•  Openen de motorkap. Zoek het brandstoffilter, dat is op de firewall. Plaats de afvoerbak onder het brandstoffilter.

•  Gebruik de tang op de veer klemmen houden de brandstofleidingen naar de brandstoffilter. Klem de veer klemmen naar beneden met de tang en trek ze af van de brandstofleidingen. Trek dan de brandstofleiding van de brandstoffilter met je handen. Unbolt het filter van de firewall beugel met de 3/8-inch ratel en stopcontact.

•  Installeer de nieuwe filter op de firewall beugel met de 3/8-inch ratel en socket - maar zorg ervoor dat de pijl op het filter wordt de richting van de motor. Duw de brandstofleidingen op het brandstoffilter, gebruik dan de tang om de veer klemmen opnieuw te installeren op de brandstofleidingen.

Hints


  • Nooit roken of hebben een open vuur in de omgeving, terwijl je werkt aan het brandstofsysteem van een voertuig. Als je dat doet, riskeert u brand en schade aan uzelf en het voertuig.

gerelateerde artikelen