Hoe maak ik Problemen een Sansa View MP3?


Hoe maak ik Problemen een Sansa View MP3?

De Sansa View serie MP3 persoonlijke muziek videospelers wordt gemaakt door Sandisk. Sandisk is 's werelds grootste solid-state geheugen fabrikant. De Sansa View is verkrijgbaar in 8-, 16- en 32-Gigabyte geheugen capaciteiten. De spelers zijn full-motion video en hebben een 2,4-inch display. Problemen met de Sansa View MP3-spelers kan worden gerelateerd aan bestandstypen, afspelen, invriezen en ontbrekende gegevens. Problemen met de spelers kan worden opgelost door het volgen van een aantal stappen voor probleemoplossing.

Instructies


•  Speel de ondersteunde muziekformaten eerder dan niet-ondersteunde formaten als de Sansa View niet tracks zal spelen. De Sansa View ondersteunt MP3, WAV, WMA, secure WMA en Audible. Hoorbaar is een audio-boek formaat. Andere audio-bestandsformaten zijn niet compatibel, dus ze zullen waarschijnlijk niet spelen.

•  Als de speler zegt "Unknown Artist" of "Unknown Title" op het scherm, controleren of u ID3-tags of WMA-metagegevens in verband met het dossier. Op uw computer, klik met de rechtermuisknop op het nummer, kies "Eigenschappen", de "Samenvatting" tag en vervolgens op "Geavanceerd". Kijk voor titels en kunstenaars hier. Ontbreekt de gegevens, kunt u het in te voeren, en wanneer u de song op de Sansa View MP3-speler in de toekomst te luisteren, zullen de gegevens worden weergegeven.

•  Controleer of elke podcast die u wilt beluisteren is in het MP3-formaat als Podcasts niet zal spelen. Controleer dit door naar de extensie op een computer.

•  Reset de Sansa View MP3-speler als het niet meer reageert. Schuif en houd de knop ongeveer 20 seconden. Maak altijd een back-up van uw bestanden eerst.


gerelateerde artikelen