Hoe lees ik VIN-nummer voor een 1994 Jeep Cherokee?


Een auto VIN, of voertuig identificatienummer, is niet alleen een willekeurig toegewezen nummer. Elk cijfer of de letter van VIN van een auto kan je iets vertellen over de uitrusting van de auto's te vertellen, met elk plaats toegewezen aan een bepaalde set opties, zorgen voor uniformiteit. Kennis van de oorspronkelijke 1994 Jeep Cherokee's VIN codering systeem helpt u bepalen of de gebruikte auto u overwegen voor de aankoop of het herstel is voorraad, of als het onderging wijziging van de oorspronkelijke specificaties. Purists wens voertuigen specificaties dicht benadert de originele opbouw van het voertuig.

Identificeer de Jeep


Alle 1994 Jeep Cherokees hebben dezelfde placeholders in de eerste vier posities van de VIN. Het eerste cijfer verwijst naar het land van fabricage, en in het geval van een 1994 Jeep Cherokee, zal altijd zijn "1", met vermelding van de fabricage in de VS De "J" in de tweede positie identificeert make van het voertuig als een Jeep. Een "4" zit in de derde positie van VIN van het voertuig, wat aangeeft dat het voertuig een multifunctioneel voertuig gewoonlijk een SUV. Het vierde cijfer van de VIN verwijst naar het voertuig Gross Vehicle Weight Rating, en in het geval van de 1994 Jeep Cherokee, gehouden door de letter "F", wat wijst op een gewicht rating tussen 4001 en 5000 pond.

Aandrijflijn


De vijfde tot en met achtste cijfers van de VIN identificeren van de belangrijkste opties die met de 1994 Jeep Cherokee op productie kwam. Het vijfde cijfer identificeert het voertuig aandrijflijn. Een "J" in deze positie verwijst naar een vierwielaangedreven model met linkse besturing, terwijl een "N" is gereserveerd voor de rechtsgestuurde vierwielaandrijving Cherokee modellen. A "B" of een "T" in de vijfde positie merkt achterwielaangedreven modellen, waarbij de laatste duidt op een linksgestuurde model. Typisch Amerikaanse auto's zijn voorzien van links rijden, maar Jeep maakte ook de Cherokee voor Postal Service gebruik, vandaar de optie rechtse aandrijving.

Trim en Engine


De zesde cijfer van het VIN verwijst naar het uitrustingsniveau van de 1994 Jeep Cherokee. Een "1" in deze plaats geeft de Sport model, terwijl een "2" verwijst naar de SE stuwing hoogte en een "7" is het land serie. De zevende plaats aangeeft welke instantie de stijl van de Jeep Cherokee is gebaseerd op een "7" bepaalt het model als een twee-deur, terwijl de vier-deur wordt aangegeven door een "8" in de zevende positie. Jeep uitgerust de Cherokee 1994 met een 2,5-liter viercilinder motor opgemerkt door een "P" in de achtste plaats, terwijl een "S" in dit slot identificeert de motor van het model als de 4.0-liter inline zes-cilinder.

Informatie over de fabrikant


De negende positie in de VIN bevat een controlecijfer wordt gebruikt om fraude te voorkomen. Door een willekeurig getal in het VIN voor toetsing aan gegevens van de fabrikant, dit voorkomt gewetenloze verkopers van fabricage eigen VIN. De 10e positie van de VIN is voor het modeljaar, de letter "R" identificeert de Jeep Cherokee als een voertuig 1994. Alle 1994 Jeep Cherokee hebben een "L" in de 11e positie van de VIN's, wat aangeeft dat de SUV uitgerold van het bedrijf Toledo, Ohio fabriek. De 12e tot 17e spots van VIN wordt aangeduid als de sequentiële productienummer, een identificator voor het specifieke voertuig.


gerelateerde artikelen