Hoe kun je je kwalificeren voor SafeLink Free Wireless mobiele telefoon service


Hoe kun je je kwalificeren voor SafeLink Free Wireless mobiele telefoon service

SafeLink is een gratis mobiele telefoon service aangeboden door TracFone Wireless in samenwerking met de federale Lifeline programma. De Lifeline programma is gemaakt om te helpen met een laag inkomen woningen te verkrijgen korting telefoon service. Lifeline is niet nieuw programma als sommigen denken. Het werd opgericht tijdens de regering-Reagan en toegepast op vaste lijnen.

Toen TracFone werd goedgekeurd om LifeLine diensten aan te bieden voor mensen met lage inkomens, eerder dan voorzien vaste lijn diensten, zijn gebruikt haar subsidie ​​aan gratis zendtijd minuten bieden plaats. Hierbij worden de SafeLink gratis mobiele telefoon service van een win-win situatie voor zowel de klanten als TracFone. Hereâ € ™ s hoe te kwalificeren voor SafeLink gratis draadloze mobiele telefoon service.

Instructies


•  Verblijven in een van de gebieden waarop SafeLink beschikbaar. SafeLink is beschikbaar in Alabama, Connecticut, District of Columbia, Delaware, Florida, Georgia, Illinois, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Hampshire, New Jersey, New York, Nevada, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Puerto Rico , South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia, West Virginia en Wisconsin. Nieuwe locaties worden regelmatig toegevoegd, dus als uw regio niet wordt weergegeven, controleert u de SafeLink website om te zien of ita € ™ s zijn toegevoegd.

•  Voldoen aan de eisen inkomen. Naast het maken van zorgen dat de SafeLink gratis draadloos programma wordt aangeboden in uw omgeving, kunt u uw gezinsinkomen niet hoger zijn dan 135% van het federale niveau armoede zijn. Om uit te vinden de huidige Amerikaanse armoedegraad bezoeken het ministerie van Volksgezondheid en Human Services website.

•  Ontvangen overheidssteun. Als u al hulp krijgen van uw staat de overheid of van de federale overheid, zoals voedselbonnen, volkshuisvesting of Medicaid, thereâ € ™ sa goede kans dat u in aanmerking komt voor SafeLink gratis draadloze service.

•  Onthouden van de inschrijving in een andere LifeLine programma. Als u op dit moment steun ontvangen uit een ander LifeLine programma zoals een vaste lijn programma dat scherp geprijsde service biedt, kun je niet inschrijven en komen niet in aanmerking voor de SafeLink gratis draadloos programma.

•  Handhaven van een geldig adres. Een geldig adres betekent een geldig adres waar uw SafeLink draadloze telefoon kan worden verzonden. SafeLink houdt geen rekening met postbussen een geldig adres.

Hints


  • Zodra u de voorwaarden om te kwalificeren heb ontmoet, bezoek de SafeLink site aan te passen. Wees voorbereid-je zal moeten back-up documentatie te bewijzen dat je gekwalificeerd bent voorzien. De SafeLink specialisten zal uitleggen welke documenten nodig zijn.

gerelateerde artikelen