Hoe kan ik Windows Mobile Reset voor een Cingular telefoon


Hoe kan ik Windows Mobile Reset voor een Cingular telefoon

Cingular gebruikers van mobiele telefoons werd een deel van de AT & T-netwerk in het najaar van 2006, toen AT & T overnam volledige eigendom van Cingular. Als uw Cingular of AT & T mobiele telefoon niet werkt, kunt u een harde reset, die Windows Mobile wordt gereset en het apparaat te herstellen naar de fabrieksinstellingen uit te voeren. Indien mogelijk, te synchroniseren de telefoon met uw computer voor op de reset, of je zal al uw contacten verliezen.

Instructies


•  Sluit data kabel van de telefoon aan op uw computer. Wacht tot Windows Mobile Device Center te starten en klik op 'Stel uw apparaat. " Klik op de gegevens die u wilt synchroniseren, zoals "Contacten," en klik op "Volgende". Noem het apparaat en klik op "Setup." Gegevens van de telefoon wordt gesynchroniseerd met de computer.

•  Koppel de kabel los wanneer de computer waarschuwt u dat de synchronisatie is voltooid. Druk op "Start", "Meer", "Accessoires" en "Clear Storage" in het startscherm van de telefoon.

•  Voer de bevestigingscode in die op het scherm en druk op "Ja." De telefoon wordt teruggezet op de fabrieksinstellingen zijn.

•  Sluit de datakabel aan op de computer. Wacht tot Windows automatisch de contacten met uw telefoon te synchroniseren. Koppel de kabel los wanneer de computer waarschuwt u dat de synchronisatie is voltooid.


gerelateerde artikelen