Hoe je Nokia 2630 Meteor Unlock aan Vodafone


Hoe je Nokia 2630 Meteor Unlock aan Vodafone

Vodafone Wireless is een Global Systems for Global Communications (GSM) mobiele dienstverlener die uit het Verenigd Koninkrijk. De Nokia 2630 Meteor is een basic, dual-band GSM mobiele telefoon die oorspronkelijk werd uitgebracht in mei 2007. De telefoon beschikt over een kleurenscherm, Bluetooth, messaging, een luidspreker en een FM-radiotuner. De Nokia 2630 Meteor wordt normaal verkocht met een drager sluis die voorkomt dat je met behulp van de telefoon op mobiele netwerk van Vodafone. Echter, als je ontgrendelen van de Nokia 2630 Meteor, kunt u de telefoon gebruiken op Vodafone-netwerk.

Instructies


•  Koop een Vodafone Subscriber Identity Module (SIM) -kaart. Vodafone biedt zowel pre- als postpaid SIM-kaarten online en in winkels en service centers in het Verenigd Koninkrijk

•  Bel uw huidige provider en vragen voor de unlock code voor uw Nokia 2630 Meteor. In de Verenigde Staten, zullen mobiele service providers over het algemeen geven u unlock codes kosteloos op voorwaarde dat u een actieve account hebt met een goede reputatie. Het is ook mogelijk om de unlock code te kopen uit een verscheidenheid van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop te ontsluiten codes voor mobiele telefoons. Noteer de unlock code.

•  Verwijder uw bestaande SIM-kaart van de Nokia 2630 Meteor. Verwijder achtercover van de telefoon en neem de batterij uit de Nokia 2630 Meteor. De SIM-kaart bevindt zich onder het batterijcompartiment. Verwijder de SIM-kaart. Vervang de batterij en de achterklep. Zet de Nokia 2630 Meteor.

•  Type "# pw + CODE + 1 #" met behulp van het toetsenbord op uw Nokia 2630 Meteor. Vervang "CODE" in de genoemde volgorde met de unlock code die u in stap 2 hebt genoteerd. De Nokia 2630 Meteor zal de melding "SIM Beperking Off." Weer te geven

•  Verwijder de achtercover en de batterij van de Nokia 2630 Meteor en plaats de Vodafone SIM-kaart die u in stap 1 gekocht Plaats de batterij en de achterklep en de macht aan de telefoon.

Hints


  • Wees voorzichtig bij het invoeren van de unlock code op uw Nokia 2630 Meteor. Te vaak het invoeren van de verkeerde unlock code kunt uw telefoon permanent uitschakelen.

gerelateerde artikelen