Hoe het streamen van Netflix vanaf een laptop op een tv


Hoe het streamen van Netflix vanaf een laptop op een tv

Netflix revolutie in zijn eigen mail-order huren met de komst van instant streaming films, beschikbaar voor Windows-computers en uiteindelijk Macs, Roku dozen en thuis gaming consoles. Voor thuiscomputers, Netflix biedt een in-browser-platform bekend als Silverlight. Met Silverlight en een set van HDMI of VGA-kabels om de weergave-poort van uw laptop aan te sluiten op uw tv-toestel zoals een externe monitor, kunt u Netflix films streamen en tv-shows op de televisie van uw keuze.

Instructies


•  Inspecteer de monitor uitgangen op uw laptop. Veel laptop computers zijn voorzien van een HDMI of VGA-uitgang, en bepaalde MacBooks zijn verpakt met een Mini DisplayPort plaats.

•  Controleer de video-ingangen op uw televisie. U ontvangt een VGA of HDMI-ingang moet uw laptop aan te sluiten en te streamen Netflix content naar uw televisie met succes.

•  De aankoop van de juiste kabels op basis van uw instellingen. Bijvoorbeeld, de aankoop van een HDMI-kabel als uw computer en televisie hebben HDMI-poorten. Als uw computer is voorzien van een Mini DisplayPort, echter, zult u de juiste Mini DisplayPort-adapter nodig, voor HDMI of VGA, afhankelijk van uw televisie beschikbare ingangen

•  Sluit uw computer in een veilige energiebron. Zet de laptop op een vlakke, gladde ondergrond. Gebruik de computer op het tapijt niet te verlaten; het oneffen oppervlak en statische elektriciteit kan interfereren met uw laptop koelsysteem en andere hardware.

•  Sluit de computer aan op de televisie met de juiste kabel. Selecteer het juiste ingangskanaal, HDMI of VGA, op uw televisie. Als uw computer een scherm niet automatisch weergegeven op het televisiescherm, selecteer de monitor output in het menu weergave-instellingen van het Configuratiescherm, of Systeemvoorkeuren op een Mac.

•  Bezoek Netflix en bladeren door de Watch selecties voor de film die u wilt bekijken. Klik op "play" om te beginnen met het bekijken van de video in uw browser. Klik op de knop Volledig scherm om het scherm van je tv-scherm te maximaliseren. Als u nog niet hebt geïnstalleerd de Silverlight-platform, zal de "Play" knop die u naar een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om het platform te installeren op uw browser. Mogelijk moet u uw browser opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.


gerelateerde artikelen