Hoe een Olevia LCD Monteer


Montage van een Olevia lcd-tv aan de muur geeft uw kamer een moderne look en extra ruimte door het elimineren van het uitgaanscentrum. De taak klinkt veel moeilijker dan het werkelijk is. U kunt voltooien van de montage met behulp van gewone huishoudelijke hulpmiddelen en, nemen het stap voor stap, het is een reeks van eenvoudige taken. Binnen slechts een uur van uw tijd kunt u uw Olevia LCD-scherm aan de muur.

Instructies


•  Gebruik een stud finder op de locatie van de twee verticale studs. Na het vinden van de studs, markeren hun locatie op de muur met behulp van een potlood, zodat u gemakkelijk kunt zien waar de studs zijn zonder de stud finder opnieuw gebruiken. Olevia tv's variëren in gewicht en beginnen bij 30 pond., Dus ze zijn te zwaar voor de gipsplaten om alleen te ondersteunen zonder een stud.

•  Houd de montageplaat tegen de muur en draai een vertraging bout door elke montage gat in de muur met behulp van een sleutel. De vertraging bouten komen met de muur te monteren.

•  Plaats de TV beugel tegen de achterkant van de TV. Olevia TV's zijn VESA-compatibel, zodat langs de VESA gaten van de beugel met de VESA-gaten op de TV. Sluit de beugel aan de tv door het invoegen van de VESA-schroeven door de beugel in de achterkant van de TV. Draai de VESA-schroeven met een kruiskopschroevendraaier.

•  Til de TV en breng het naar de muur gemonteerde montageplaat. Plaats de TV, zodat de beugel past in de aansluitingen op de wandplaat. Steek de veiligheid schroef door de beugel in de muurplaat en draai deze met een kruiskopschroevendraaier. Met Olevia TV afmetingen vanaf 34,9-by-25,8-by-9.6 inch, heb je een vriend op de TV te houden voor je terwijl je de verbindingen te beveiligen.


gerelateerde artikelen