Hoe een FS5W71C front Main Bearing Trek


Trekken aan de FS5W71C voorste hoofdlager van een Nissan transmissie is noodzakelijk om een ​​versleten lagers vervangen en repareren van de transmissie. De voorste hoofdlager zit achter het transmissiehuis deksel op de koppelingsas en kan worden verwijderd door middel van het deksel van het transmissiehuis om de as. U kunt de FS5W71C voorste belangrijkste trekken lager zelf in ongeveer drie of vier uur met een aantal elementaire automotive gereedschappen.

Instructies


•  Maak de negatieve accukabel van de accu post van de Nissan met een steeksleutel en verplaats de kabel uit de weg. Plaats houten blokken achter het achterwiel. Til de voorzijde van het voertuig met een vloer-aansluiting.

•  Dia assteunen onder de vooras in de buurt van beide voorwielen. Laat het voertuig op de krik staat. Controleer of u genoeg ruimte om comfortabel te werken onder het voertuig.

•  Maak de uitlaatpijp van het uitlaatspruitstuk onder de motor met een steeksleutel en schuif de pijp uit de buurt van het spruitstuk. Maak de schakelaars van de zijde van het transmissiehuis af door de pluggen. Maak de snelheidsmeter kabel van de transmissie met een steeksleutel.

•  Maak de bouten die de aandrijfas vast aan de transmissie met een dopsleutel. Zet een plug in de achterkant van het transmissiehuis voorkomen transmissieolie lekken. Maak de koppelingswerkcilinder met de dopsleutel. Maak de rubberen boot en console.

•  Doe de handgeschakelde versnellingsbak in neutraal. Koppel de borgring en de shifter met de dopsleutel. Beweeg de vloer krik onder de transmissie behuizing, het plaatsen van een houten blok op de krik om de transmissie te beschermen. Steun de transmissie met de aansluiting.

•  Plaats een opvangbak onder de voorkant van de transmissie behuizing op de grond. Maak de bouten waarmee het deksel van de behuizing aan de transmissie met de dopsleutel. Verwijder de transmissie behuizing en zet het uit de weg.

•  Maak de voorste lager dop van de koppelingsas. Verwijder de lagerkap, oliekeerringen en shim van de as. Schuif de FS5W71C voorste hoofdlager van de koppelingsas.

Hints


  • Om letsel te voorkomen, altijd de handrem te voorkomen dat het voertuig rollen tijdens het trekken van de transmissie voorste hoofdlager.

gerelateerde artikelen