Hoe de Visor Vervang in een 2000 Honda Civic


Hoe de Visor Vervang in een 2000 Honda Civic

De vizieren in een 2000 Honda Civic worden door een enkele schroef aan headliner van de auto bevestigd. Na enkele jaren van gebruik, kan het vizier beginnen te verzakken of vallen. Vizieren zijn een belangrijke veiligheidsmaatregel omdat ze beschermen de visie van de bestuurder. Wanneer het vizier niet lukt, kan dit problemen veroorzaken bij het rijden in extreme glans. Het vizier in een 2000 Honda Civic kan gemakkelijk worden vervangen en de opdracht moet in minder dan 30 minuten worden voltooid.

Instructies


1
Open het vizier en op zoek naar de basis van het vizier, die aan de rechterkant van kant vizier van de bestuurder en de linker kant aan de kant van het vizier van de passagier.

2
Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroef van de plastic basis te verwijderen. Zodra de schroef is uit, trek het vizier naar beneden van de headliner.

3
Plaats de nieuwe vizier op de headliner, in de open positie, en druk op de basis op de headliner, zodat het schroefgat lijn staat met het gat in de headliner.

4
Steek de schroef in het gat en draai het volledig. Test het vizier door het openen en een paar keer te sluiten om te controleren of de schroef is strak genoeg.

Hints


  • U kunt een vervangende vizier te kopen van een Honda dealer of online handelaar.
  • Trek dan niet gewoon de schroef eruit als het verliezen. Zorg ervoor om het los te draaien met een schroevendraaier. Trekken recht naar buiten kan het draadgat ru├»neren en te voorkomen dat de nieuwe schroef uit aangescherpt.

gerelateerde artikelen