Hoe de Schokken en Struts in een Saturn Vue Vervang


Je kocht een Saturn Vue om lading of personen, of beide halen, en je wilt het hanteren van op zijn best te houden. Na 60.000 mijlen onder normale rijomstandigheden, moet u de schokken en struts vervangen in uw SUV om dat te bereiken en ook om de vlotte rit het had toen het nieuw was onderhouden.

Instructies


Vervang de front Struts in een Vue


1
Til de voorkant van de Vue met een vloer-aansluiting en ondersteuning van het door het frame met jack stands. Los en verwijder de moeren die de voorwielen met een band van ijzer, en zet de wielen opzij. Zoek de stutten onder de SUV. Ze zien eruit als veren met hardware die door en om hen heen.

2
Vind de remslang in de wielnaaf en volg het terug naar de veerpoot. Koppel de beugel vast aan de stang. Koppel de stabilisatorstang koppeling vanaf zijn moer halverwege de strut en duw de bar terug. Gebruik een sleutel en een ratel om de steun te knuckle bouten verwijderd onderaan de steun en de bovenste bevestigingsmoeren van boven. Verwijder de steun vanaf de bodem van de Vue en herhaal deze stap aan de andere kant van het Vue.

3
Plaats de nieuwe strut in het lichaam en zet de knop op uw momentsleutel tot 18 voet pond Draai de bovenste moeren, totdat je voelt dat de sleutel slip. Steek de onderste bevestiging bout en draai het naar 133 voet pond Bevestig de stabilisatorstang link naar de veerpoot, en draai de moer tot 48 voet pond Bevestig de remslang beugel aan de veerpoot en herhaal deze stap aan de andere kant van de Vue .

4
Monteer de voorwielen en laat de voorkant van de Vue. Hebben een professionele doe een front-end afstemming.

Vervang het verzet achterophanging in een Vue


5
Til de achterkant van de Vue, ondersteunen door het frame en zoek de schokken, die direct achter de wielnaven. Ze zien eruit als twee buizen die schuiven in en uit elkaar. Pop het luik en verwijder de liner houder en de voering.

6
Koppel de onderste shock bout van onder de Vue. Koppel de bovenste bout van binnen het luik. Trek de schok uit en herhaal deze stap aan de andere kant van de SUV.

7
Plaats de schok in de achterkant van de SUV en installeer de bovenste schok bout en de onderste shock bout. Draai ze allebei tot 81 voet lb. Herhaal deze stap aan de andere kant van de Vue.

8
Installeer de voering en de liner houders in het luik en sluit het. Verlaag de Vue.

Hints


  • Als u ooit uw Vue off-road te nemen, hebben een professionele onderzoeken uw stutten op slijtage wanneer je evenwicht of draai je je banden, omdat u nodig heeft om uw struts vervangen voordat 60.000 mijl.
  • Verschillende modeljaren zou hebben verschillende koppel specificaties dan de hier aangegeven. Stel een professional of een medewerker aan de auto-onderdelen winkel voor meer informatie over uw Vue.

gerelateerde artikelen